torstai 16. helmikuuta 2017

Listening Kanye West - Real Friends đŸ”„

Salam!
Venaan dösÀÀ nii kelasin et voisin vÀhÀn kirjottaa noppaa kuulumisia. Oon just tulossa salilta, kÀvin pumppaamassa pyrstön kuosiin ja ai hitsi miten hyvÀ treeni oli! Keskityin tÀnÀÀn tosi paljon intensiteettiin ja oli tosi keskittynyt ja hikinen treeni. Nyt oon menossa himaan safkaan, suihkuun ja sit lÀhen yliopistolle. Mun pitÀÀ ensin vÀhÀ työstÀÀ yhtÀ prokkista ja sitten on vielÀ ilta luento.

Oon muuten viime aikoina syönyt aamupalaks puuroa jonka SEKAAN oon laittanu valkuaisia. Kuulostaa hullujen hommalta eikö! Mut se on niin hyvÀÀ et joka mÀ puurovihaaaja oon alkanut syömÀÀn puuroa. Kikka on lisÀtÀ valkuaiset siinÀ vaiheessa puuroon ku se on melkeen valmista, ja laittaa puuro takaisin mikroon, ja sekottaa vielÀ kerran keskemn mikrotuksen! Suosittelen. Get those proteins in!

Toinen asia mistÀ oon viime aikoina nauttinut on mun meikitön naama. Mulla tuntuu aina tulevan tÀllee helmikuus kunnon sellanen ilman make-up feissi!

Ps. Onko tÀÀ paita liian provo luennolle XDXD musta ei mut mÀ oonki mÀ u know

SALAM! I am waiting for my bus so quickly telling you what's up! I am currently coming from gym where I got my bum's blood flowing! Yaaaz man how intensive and focused trains I had. Now going home, showering, having lunch and then heading to the university. I have to work with one project before going on evening's lecture.

I have recently enjoyed two things; my make up free face & eggwhites on my oatmeal!! Sounds so gross but it is so good! The trick is to mix them inside the oatmeal when its almost done then microwave it again. Get those proteins in!!

Btw, do you think this shirt is 2 provocative 4 uni? Cause me not but you know me XDXD BYEE