perjantai 2. elokuuta 2013

I sleep with your name on my lips

 Helou! Kohta yövuoro oottaa, mutta sitä ennen aattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia. Balanssi on taas saavutettu wuhuu! Ja, ette usko, enää viis kertaa pitää vetää farkut jalkaan ja tadaa meitsi on niin lomalla. Kesä on kohta lopuillaan, minkälainen kesä teillä on ollut? Mä on niin niin valmis jo syksyyn, ja oonkin tajunnu tässä, että oon enemmän tämmönen loppukesä-lämminsyksyilta-ihmisiä kun kesä. Kesä tuo aina mukanaan tietynlaisia paineita kaikessa sen ihanuudessaan: muuttamista pois omasta kodista, kesätyöstressiä, rutiini muutoksia, mutta myös ihania ilmoja, auringon ottamista, hyviä lenkkisäitä! IHANA kamala kesä siis!

Mulla on ollut aika hyvä kesä, vaikka vähän harmittaa tää väsymys. Menis jo pois! Nyt kuitenkin balanssi alkaa pikkuhiljaa olemaan kohillaan! AND IT'S AWESOME!


 Eilen aamulla ei ollu runo aika, eikä töitä joten ainut asia mitä oli jäljellä tehtävänä oli avata teevee, linnottautua geordie shoren uuden tuotantokauden pariin ja se oli FREAKING MINT!! hahha ihan parasta! Sen jälkeen siivoiliin vähän ja otin pyörän alle ja lähdin ostamaan uutta roskista, koska vanha meni vahingossa roskien mukana roskiin. Roskista ei löytynyt mutta kattokaa mitä mä löysin:

 Eikö oo makee??? ehkä coolein ikinä! Se on aitoo nahkaa ja se on I-padin kuori! Nyt ainut ongelma taitaa olla se, että se Ipad tosiaan puuttuu. Ton alkuperänen hinta oli viiskybää ja lähti 20 anttilasta, pakkohan se oli ostaa, ja toimii ihan loistavasti laukkuna! olen rakastunut, tällä kertaa, laukkuun..

 Sen jälkeen kävin hakeen kokista ja fiilistelin vähän vapaapäivää ja kesää penkillä istuen ja ihan mahtavaa musiikkia kuunnellen. Oli aika ihana hetki, semmonen mitä olin kaivannu.
 Tänään keitin mysteerimiehelle kahvit ja irma taustalla soitti taas nii hyvää musiikkia, ettei koskaan! En tajuu miten se osaa!

Tää kesä on ollut ihana, mutta myös tosi rankka omalla tavallaan. Oon valmis syksyyn ja ootan jo koulun alkua innolla, vaikka vähän pelottaa, että kerkeenkö ladata akkuja ja relata. Peukut pystyyn!
Mites te hunajakilpparit, oottekos valmiita syksyyn?