tiistai 2. heinäkuuta 2013

Yeah maybe I am a crook for stealing your heart away, baby I know

Happy b-day to my best, marvelous, superb, resplendent and fabulous BESTFRIEND SUVI a.K.a Nahka-albert. Oot virallisesti eläkeiässä!!!!

Mä halusin muistaa suvia jollakin tavalla, ja kaikkien kymmenen erilaisten muunnoksien jälkeen vihdoin keksin maailman parhaan tavan. Ja mähän on siis kattonu kaikkia kakkuohjelmia koko virossa asumisen aikana, koska viro on kakkujen luvattu maa ja siellä ei tuu mitään muuta ohjelmaa kun kakkuohjelmia (melkein). Päätin leipoa kakun. Se oli eka kakku, ja tottakai paras mitä on koskaan leiponut näillä kätösillä alusta loppuun. LEEEEEEEET'S MAKE A CAKE!!! En sen kummempia suunnittelut vaan tiesin et sen pitää olla loistava!!!
 Mää en saanut oikeen nukuttua viime yönä yhtään, sydän varmaan vähän singapore ajassa vielä, Joten nukuin normisti pommiin aamulla ja en kerennyt  kammata naamaa, ennen kun lähin metsästään kakkukynttilöitä ja muuta sälää! Päätin sitten että vedetään nyt kunnolla nörttimeiningillä kun naamakin näyttää nörtiltä! En löytänyt partyhattuja, joten joku muu sai kelvata. Ostin meille siis blingit! Joten illan teema oli taattu!


 Yritin laittaa tukkaa, mutta koska mulla oli NIIIIIIN armoton kiire, as usually, en kerennyt ja sen voitte nähdä seuraavassa kuvassa.  Sain mahtavan idean laittaa kakkuun kaikkea mitä voitte kuvitella, sydämiä, jasoneita tikuissa, persikkaa, mansikkaa, kermavaahtoo ELI JOKAISEN NAISEN UNELMAKAKKU!!!
 Joten kun kakku oli valmis minä ja Jason lähdettiin matkaan. Jason oli sinänsä huono matkustaja, että sitä piti koko ajan pitää kädestä kiinni. Suvin avomies oli tuonut mulle avaimen etukäteen, joten minä ja Jason pystyttiin ryhmittäytyä ja tehdä olomme kotoisaks sillä välin kun Suvi tulee kotiin "putkimiehen" takia. Ja nyt kaikki varmana miettii minne nala joutu tän kaiken ajaksi!!! Jouduin lukita sen hetkeks vessaan. Mutta juttelin sille koko ajan, vannon!!! Sori nala, että jouduin kantaa just tuolin kanssa sinne, koska en uskaltanut muuten.

Ootteko valmiita nyt kakku paljastukselle???? saanko esitellä, mun masterpiece, mahtava upea ja marvelous JASONAKIN TUNNETTU CAKE!!! aattelin hakee siihen cakeboss ohjelmaan heti kun se tulee suomeen. Tai luulen, että saatan voittaa sen suoraan tän kuvan perusteella : KÄKÄKÄKÄ No okei, tää muistuttaa vähän jotain rovio juttua, varsinkin kun jason oli niin HOT et se oli literally liekeissä välillä!!!!!!! mut maailman kolein silti, vai mitä??
 Ja synttärisankari oli onnellinen!!!! ja niin olin mäkin!! Huomenna taas tekemistä niin paljon, että nyt mä meen nukkumaan ja toivon sydämeni pohjasta, että sydän lopettais singaporeilun!!

Öitä!!