keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Why is it, that a dog, sleeping in the sun, is so beautiful, y'know, it is, it's beautiful, but a guy, standing at a bank machine, trying to take some money out, looks like a complete moron?BUCKETLIST SUMMER 2013
-Röhnötä tarpeeksi
-Vieraile extempore nanoilla
-Pyöräile yöllä päämärättömästi
-tee teet termostaattiin ja picnikille
-Lue kirjaa niin ettei ole aikatauluja
-opettele sanomaan ei
-Priorisoi!! opettele priorisoimaan! tää on hyvä!
-Juo kahvia
-kuuntele hyvää musiikkia
-poimi kukka notebookiin väliin muistona kesästä
-virkkaa mummun kanssa lasinalustoja 
-Hengaa maman ja daddyn kanssa
-kato leffoja jotka ostit (muttet vieläkään edes kerennyt ottaa pois pussista)
-Vietä aikaa parhaitten kamujen kanssa
-Juo siideriä suntin varressa
-kiertele kaupungilla päämäärättömästi
-kirjoita notebookkia rauhassa
-käy kahvilla jossain erikoisessa paikassa
-kato koko päviä teeveetä ja oo pois sosiaalisesta mediasta

Ja sitten seuraavaksi polttavaan aiheeseen... Meillä tapahtui tasan viikko sitten keskiviikkona mystinen tapaus täällä kotikonnuilla. Mun pyöränavain katos maagisesti yhtäkkiä lounaan aikana mun mansikka-avaimenperästä ilman että avaimet katos. Avainta etsittiin kissojen ja koirien kanssa, ja vaikka tiesin, ettei ole mahdollista löytää avainta kotoa (koska pyöräilin kaupunkiin laitoin pyörän lukkoon avaimella JA KABUM se oli yhtäkkiä kadonnut) jatkoin etsintöjä silti, kunnes yhtäkkiä havahduin tilanteeseen ja tajusin järjettömyyden etsiessäni avainta sukkalaatikosta. Ehkä se ei ole täällä. Kävin kysymässä myös kiskoilta, ja työpaikalta ehkä kymmenen kertaa. Ei missään. Melkein itkin itseni uneen joka ilta haikaillen rakkaan avaimen perään. Lauloin myös avainlaulun, jos avain sattuisi ilmestymään. Ja arvatkaapas mitä tapahtu?????????

 Mulle oltiin keretty jo teettää uusi avainkin, kunnes yhtäkkiä vanhakopio avaimesta löyty äitin laukusta!!! Tää siis on niin mystistä viikkoo myöhemmin se oli vaan yhtäkkiä ilmaantunut sinne!! Oon nähnyt kavereita, käynyt mysteerimiehen kanssa lenkillä, katellut teeveetä, lupautunut tekemään jotain kivaa jonkun kivan kanssa joulukuussa, kahvitellut, jutellut, käynyt maman kans lounaalla, ollut töissä ja lupautunut almost kahentoista tunnin vuoroon taas!

 Niinku oon aikaisemmin kertonut, mulla on aika sellasia avergae kavereita. Ne on sellasii mukiin menevii janttereita ja emäntiä. Tänään mysteerimiehen kans oltiin lenkillä ja juteltiin taas meidän basic asioita, kunnes yhtäkkiä lenkin lopussa se kertoi, että sillä on mulle yllätys. Mä sain ihanan paketin missä oli sisällä tämmönen!!!! Mä kuulemma tarvin tällasen, ja täähän on ihan täydellinen tällaselle musiikki addictille kun minä! Siinäkin on diskovalot ja se osaa puhuakkin!!! toi on siis langaton boombox (onko tää oikee sana? XD) Tapaa Irma!!!
 rakastan sitä ylikaiken. Kiitos vielä mysteerimies, sä osaat yllättää ja teit kyllä niin mun päivän!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 nuo kaikki sydämet on omistettu sulle. Kaikki muut paitsi hieno lilan värinen sen omistan mummulle.Nyt en kerkee kertoilla enempää, koska lähen tekeen duunia yöks! Moimoi rakkaat! keep your head up high and nojoo luistimet jalas ja järki päässä! ADJÖÖ HONEYTURTLES