lauantai 20. heinäkuuta 2013

We waste so many days waiting for weekend. So many nights wanting morning. Our lust for future comfort is the biggest thief of life.

Tsau! Oho ompas viikko mennyt nopeesti! Mä edelleen painan duunii, nukun oikeestaan kaiken vapaa ajan ja yritän jollakin tavalla roikkua inhimillisessä elämänrytmissä näitten ilta/yö duunien ohella. On tosi vaikeeta olla siinä hetkellä päivällä/aamulla kun väsyttää vaan, ja kroppa huutaa keskiyötä. Yötyöläiset tietää, ei voi muuta kun nostaa hattua kaikille niille jotka tekee tätä duunia, tai mitään muutakaan yöduunia säännölisesti! Mun koko kroppa on turvonnut ja kaiken vapaa ajan tekee mieli vaan vetää ankeet määrät ruokaa ja fiilis on constantly HOW THIS EVEN GET INTO MY MOUTH jenna marbles tyyliin! :D oon luovuttanut nyt ja katotaan sitte syksyllä uudestaan sitä terveellistä elämää! kjehkjeh Ja mieltä on painanut myös kunnon räkätauti minkä sain tossa viime sunnuntaina, ja siitä asti mennyt myös buranan voimalla (ja kahvin) ei unohdeta kahvia ;)

tässä minä ja mun turvonnut päiväuni naama. moriensta pöytään!

Kello on nyt vartinyli kahdeksan ja oon käynyt tänään vaan lenkillä, ahminut viis tortskua putkeen jatkanut unia ja koomannut. Mutta mulla on myös tapahtunut kaikkee muutakin jännää tässä välillä (vaikka silmät ristissä nekin)Täällä on kokkola cupit menossa nyt joka tarkkottaa MASSIVE AMOUNT OF FOOTBOLL PLAYER ALL OVER kokkola, ja mä tutustuin yhteen tuomariin. Mä luulin, että mä oon energinen, mutta tää jantteri kyllä voittaa mut siinä satanolla!  Löysin hetkellisen kaverin, ja se oli kiva spontaani kesänen kokemus. Hello good-byetä on taas tultu siis sanottua.

Sen lisäks eilen oli paljon ihania asiakkaita, ja tuli jotenkin tosi hyvä mieli ku lähdin töistä. Odotan ehkä jotain tiettyä tänäänkin hah! Jos saisin valita laittaisin kaikki mun kansainväliset kaverit pieneen purkkiin ja raahaisin teidät mun mukaan tallinnaan. :) Mielessä on myös pyörinyt paljon muutakin vanhaa ja suhtautumisvaikeuksia on kyllä ollut! OMG I AM SO EXCITED NO I AM NOT NO I AM WHAT IS THIS THIS IS LIFE OMG :D joten yhtä tunteiden vuoristorataa!

Mut arvatkaapa mitä? Tänään vimppa yötyöpäivä viikkoon, minä ja nahka-el-albertou pakataan auto täyteen ja laukut kohti joensuuta, ja mennään morienstaa yhtä aika mahtavaa emäntää itärajalle, joten aika hulvaton viikko tulossa! Kohtalokin saattaa olla joensuussa, kuka tietää.  Sen jälkeen kaks viikkoo duunia, ja VOE POJAT mä oon sit niin lomalla, ja normaalissä rytmissä! Ihanaa, kyllä se sieltä jo tulee pikkuhiljaa, loma meinaan! 

Määhän nyt vasta tajusin, että tällä bloggerilla voi tehä kaikkee tällasia cooleja värijuttuja, pakko siis jatkaa vielä hetki kirjottamista, vaikka asia on loppunut ensimmäisen lauseen jälkeen Kjehh

 ivien pieniä iloja:
Ei ole

No huijasin, otetaampa uusiks!!

Päivien pieniä iloja:
-Kahvi
-Geordie Shore
-Kivat asiakkaat
-Maitokahvi
-Kohtalo
-Karma
-Ne pienet hetket kun ei oo kuolemanväsynyt
-Kahvi
-Maailman parhaat työkaverit!
-Se, että elämä on aina sitä mitä ei odottanut sen olevan sinä päivänä

Joten tästä taitaa tulla aika kaaos KÄKÄKÄKÄ 


Survive music atm: