tiistai 16. heinäkuuta 2013

ROYAL, REGAL AND KINGLY ME, MYSELF AND I

 I used to think I was tough, but then I realized I wasn’t. I was fragile and I wore thick fucking armor. And I hurt people so they couldn’t hurt me. And I thought that was what being tough was, but it isn’t.
— James Frey

Kiva nähdä, että teitä lukijoita tulee lisää! En tiiä mitä on tapahtunut mutta pelkästään kesän aikana käviämäärä blogissa on noussut kahdellasadalla per viikko.. Mä uskon, että koko tän blogsuilun aikana, en oo kertonu kuka mä oon, joten oiskohan jo aika? Tästä postauksesta ei todellakaan tuu sellainen minä olen tara jultsukka ja olen ollut siellä ja siellä ja mitalit riviin lopussa (yeah right), vaan jotain ihan muuta!


siksi teinkin tilastotieteellistä tutkimusta ja kysyin mun ihan muutamaa läheisintä ystävää kuvailemaan mua sanallisesti. Uskon, että ne tietää parhaiten minkälainen mä oon. Kaikki mitä mun lähimmät sanoivat on keskitetty tässä postauksessa ja laitettu "hipsukoihin" täysin muokkaamattomina."Hymyilet ehkä 23 tuntia päivässä. Varmaan unissaanki
Tykkäät juosta
Varsinki aamulenkkejä
Oot kiva
Kiltti
Auttavainen
Jos jollain sun kamulla on joku hätä niin otat sen supervakavasti
Sulla on maailman kummallisimpia villasukkia
Sulla on pakko olla omaa aikaa välillä 
 Tykkäät johnny cashistä
Ja lana del raystä
 Nii oot tosi puhelias
Oikeestaan puhut kokoajan"


lapsella on monta nimeä, tässä niistä muutama:  ratamo, triina, tarzan, julli, jultsukka, tarbe, tarpe, tarb and so on   (ja myös taratequilana joskus tunnettu, mutta ei puhuta siitä,)

Faktoja musta:
*Harrastan öisiä seikkailuita. Puhun siis unissani, silmät auki aina kaikkee tosi creepyä, saatan mennä myös sängyn alle, raapiä seiniä ja lattiaa ja muuta mukavaa. Oon kivaa yöseuraa!
* Puen joskus vaatteet väärinpäin päälle. Olin läähdössä treffeille, suvi sanoi, että kannattaisko kuitenkin kääntää tuo hame oikeinpäin? :---D BASICDAY YES IT IS!!
*tykkään suorasta toiminnasta. Oon enemmän semmonen toiminnan ihminen ja hermot menee kaikenlaiseen ootteeluun! sitteku toimitaan, sitten mennään eikä meinata! I like you you like me well let's get together more SIMPLE AS THAT!
*Vihaan jos aikatauluun tulee äkillisiä muutoksia. Tai muutoksia tulee yleensäkään. Mun on vaikee käsitellä muutoksia
*En osaa kirjottaa tietokoneella, enkä jaksa keskittyä ikinä kirjoittamaan oikeen
* jantteri joka kolaroi jokaisen baari-illan aikana ittensä jollakin tavalla. Alkoholilla ei oikeesti oo asiaan vaikutusta, vaan tää on taas joku kirous. Vähä niinku simpukka kirous muistatteko???? varmaan tapahtunut joku väärinkäsitys, koska kukaan ei oo vieläkään ehdottanut, että voi taikoa kirouksen pois!! joten shamaani vieläkin hakusessa saa ilmottautua
*tytsy jonka kynnet on melkeen aina kuosissa (read obsession) Jos ei ole niin vaihtoehdot ovat
a) kaikki on huonosti
b) oon ollut yön töissä, enkä vielä herännyt
* Taidan analysoida aika paljon kaikkia asioita. Yleensäkin miks tunnen jotakin tunnetta ja mistä se johtuu ja niin edespäin.
*vihaan sotkua. Siis ylikaiken!!
*Mun akilleen kantapää on krappe, ja väsymys. Noiden kahden alla oon ihan ääliöpiiloblodni jonka ajaus ei kulje yhtään.

*Mun tekee tosi monesti mieli tehdä monia asioita mielen johteesta. Saatan olla puhelin kädessä jo soittamassa jollekkin kunnes yhtäkkiä tajuan että TARA THIS IS NOT A GOOD IDEA AT ALL
*Mulla on aina välillä vähän sellasia haahuilukausia, että jammailen vaan jossain tän elämän yläpuolella jossain ihan omassa kuplassa, ja uskon ihmisten hyvyyteen ja aina välillä herään sieltä pois, kun joku mua herättelee.
*omistan yhden ainoan ponnarin ja jos se ei oo mun päässä se on mun kädessä
*Puhun aina välillä englanniks lauseita suomalaisten lauseiden väliin. se on aika outoa, voisin lopettaa.NOT I AM NOT GOING TO STOP IT NAAH :D
*Mä etsin monesti mun yhtäläisyyksiä ulkonäöstä ihmisten välille. Esim kuka näyttää miltäkin leffahahmolta, kuka käyttäytyy mitenkin ja niin edespäin.
*Josta tulikin mieleen, että muistatteko iholla sarjan sannin? Mä siis ennen vihasin sitä, kunnes tajusin että se viha tais johtua siitä, että muistutetaan toisia. Tai ainakin näin nahkis väittää. Okei nyt vuoden jälkeen voin myöntää, että saatan tunnistaa myös muutaman oman piirteen käytöksestä!


*Oon emäntä joka sanoo liian monta kertaa FUUUUUUUCK päivän aikana. fuckshitfuckmotherfucker. Oon yrittänyt korjata sitä blimyllä. Blimyshitshitfuck:--------------------D
*Oon tainnut oppia olemaan itsenäinen
*...Oon myös tainnut oppia kunnioittamaan itseäni aika paljon
*Vihaan Jvg:tä.  tai mikälie. Oon myös nähnyt ne livenä. Sillon taisin tykätä. Vihaan myös aika paljon yleisesti kaikkee konemusaa. 
* Meitsi myös diggaa tanssimisesta sillee semisti.
* Mä taidan olla myös aika suorasanainen nykyään
*Sitten mulla on myös heikkouksia: ranskalaiset, thaimaalainen ruoka, aamulenkit, keksitkarkitpullat kahvi ja m


* Oon myös tosi sinisilmänen aina välillä! mutta se ei aina oo huono asia SAY I!
*Tykkään lukee aika paljon, ja kattoo leffoja. Mun mielestä leffojen kattominen on parasta yksin.
*Ja sitte tykkään muutenki hengaila aika paljon yksin. 
*Vihaan  yli kaiken elokuvien tekstityksiä. SIIS HATE IT SO MUCHH ARGH :-D paitsi sellasten, jossa on hassu accent!
*Tykkään yllätyksistä
*Oon tosi huono sanomaan ei, ja itken sitä usein mamalle. Äiti yrittää kannustaa mua sanomaan ei enemmän. NO IS NEW YES :D ahahha
*Itken kun katon teeveetä. Myös katsoessani Jamie Oliver cooking showta. Yep BASIC!
*Oon puhelin, kahvi, tee, kuivattujen hedelmien, kärkitossujen, musiikin ja silmälasien addicti.
*Mulle pukeutumisessa se, että tunnen itteni kotoisaks on ykkösjuttu. Mun pitää tuntee hyvälle, niissä vaateissa mitä mulla on päällä, ihan sama onko se tällähetkellä muodissa, ajatteleeko joku mummo tai kukaan muu pahasti niistä vaatteista, tai ajatteleeko joku ihminen mun vaatteita rumaks. Tärkeintä mulle on vaan, että mullaon itsevarma ja hyvä olo vaatteissa. Sehän onkin tärkeintä.
*Käytän farkkuja tosi harvoin, ja vihaan ylikaiken sitä kun pitää aina duuniin laittaa farkut. farkuissa tuntuu niinku ois paketoituna johonkin pakettiin :----D
*Oon ruvennu panostamaan enemmän vaatteitten laatuun kun ennen ja unohtanut kaikki merkki hömpötykset suurimmaks osaks ted bakerin jälkeen.

*Kämmäily on mun erikoisalaa. Kämmäilen koko ajan ja jokapaikassa. Varmaan joku kirous tääkin. Mähän oikeesti kohta tarvin sitä samaania!!!
*Mää rakastan syödä, mutta tän te taisittekin jo tietää.
*Mää rakastan musiikkia
*En oo enää niin läheisyydenkaipuinen kun esim vuosi sitten. Vuosi sitten ajatus siitä, että joutuisin mennä yksin nukkumaan oli aivan järkyttävä.
*Stressaan ihan kamalasti kaikesta turhasta. Ja mua ahdistaa ihan kauheesti jos oon sopinut liikaa asioita joskus yhteen päivään, tai tiiän että ei oo pitkään aikaan tulossa sellasta päivää, että saan olla vaan kotona stressaamatta mistään.
*Haluaisin joka päivä herätä jonkun sellaisen vierestä jota pidän myös kauniina sisältäpäin
*Ja haluaisin saada lisää rakkauspostia
*Ja haluaisin aamulla jättää jääkapin oveen rakkausrunoja, ja saada samanlaisia notelappuja itelekkin. Haluaisin lähettää postikortteja tuntemattomille ihmisille ja salaa antaa lappuja kauniille ihmisille. 
*Oon löytänyt onnellisuutta elämästä sellasista pienistä asioista, niinku siitä, että on normaali rutiini. Rakastan katukuvaa.
*Mää rakastan tallinnaa. Rakastan mun kotia siellä.
*Mä taidan olla aika romantiikan hakuinen
*Uskon POSITIIVISEEN ENERGIAAN YEAH go positive energy!!
*Tykkään matkusta
*mulla on sellasia hassuja visioita joita haluan toteuttaa. Esimerkiksi yks sellanen olis, että saisin kertätä kaikki mulle rakkaat ihmiset pitkän pöydän äärelle (vaan sellasia henkilöitä jotka viihtyy toisten ihmisten seurassa ja mun seurassa) ja syödä, juoda, tanssia ja nauraa. Musiikki ois myös mukana.
*Mun elämän arvot on muuttuneet aika paljon viimeisen vuoden aikana
*Teen aika paljon kaikkea ja sitten analysoin sitä myöhemmin paljon, harmittelen ja kasvan toilailujen jälkeen."Siis, omantiensä kulkija, oma itsensä, käkäkä-tajuinen, kaunis, tunnollinen, kiireinen, muodikas, shoppailija-opiskelija-kuvailija-tanssija"

Uskon rehellisyyteen, enkä pelkästään siihen, että on rehellinen muille, mutta on myös rehellinen itselleen ja omille fiiliksille. Kun on näin oikeest asiat ja ihmiset tulee sun elämään. Ei välttämättä aina oikeaan aikaan, muta sitähän elämä just on! Uskon myös siihen, että kun puhtaasti haluaa hyvää toiselle, asioilla on tapana järjestyä. Ja uskon siihen, että ei saa yrittää liikaa. Don't push it or it won't work.


Allright, I am ready for autumn now