sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

I am determined to be cheerful and happy in whatever situation I may find myself. For I have learned that the greater part of our misery or unhappiness is determined not by our circumstance but by our disposition.

pyörin täällä ympäri sänkyä yrittäen löytää jotain asentoa missä mulla ei ois paha olla. Olin viime yön töissä, ja tänään käytiin family dinnerillä pedessä ja as usually, mä vedin kauheet overdoset. Sitten kun mä syön NIIN MÄHÄN OIKEESTI SYÖN joten aika standard. Uskon, että te, ette uskois jos kertoisin mitä kaikkee oon tänään syöny...Taidan kohta nukahtaa tähän kun löydän sen asennon!!

Tänään on kuitenkin ollu tosi symppis päivä! Family dinneriltä lähdettiin nahkiksen kans kohti leikkaria jossa fiilisteltiin hyvää musaa ja elämää. (ja mää yritin selviytyä mun food overdosesta valittamlla koko ajan kuinka paha olo mulla on) mystismieskin liittyi seuraan ja röhnötettiin kolmestaan katellen vaaleensinistä taivasta. Mä yritin luoda Zen- henkeä myös krapulajuhoon ja nahka-alberttiin kertomalla mun elämä viisauksia. Esim: kelatkaa nyt kuin makee toi taivas on, miettikää noita lintuja TSIRPTRSIP ja ne vaan lentää, ollaan me vaan niin pieni osa tätä maailmankaikkeutta. En tainnut onnistua.

 Eilen kävin juokseen vähän ennen työvuoroo, ja olikin ihan loistava ilma juosta. Jalat ois vienny vaikka singaporeen asti! juoksin kuitenkin kolme mailia sen sijaan, ois ehkä sittenkin pitänyt mennä sinne singaporeen.
Tässä olen mä, tuleva usain bolt. Tai ainakin posetuksesta päätellen. Oikeesti en ees juokse paljon, mutta otan sitäkin enemmän näitä urheilukuvii, et jengi luulee et urheilen. Siis sehän on urheilun suola, instagramittaa sillä välin kun urheilet!! Tää biisi kertoo musta:

Niin, niinku perus. Kun mä johonkin jään koukkuun jään silleen WAY OF TRACK koukkuun, että vedän sitten kunnolla yli. Oon koukussa siis myös instaan. kelatkaa nyt kuin naurettavaa? kulutan NIIIIIIN paljon aikaa kaikkiin tommosiin appseihin. Apsit, elämän suola NOOOOOOOT

Samanlailla kun apsit on elämänsuola, elämänsuola on myös se, että voi pitää päällä kaikkee niin rumaa, että se on oikeesti coolia. Mä oon aina tykännyt laittaa päälleni kaikkee sellasta mistä saan kuulla kettuilua. Muistan jo lukiossa kun mun yli-isoista rengas korviksista heitettiin  "mikset suoraan laita pyöränrenkaita korviin" läppää. Musta ei oo mitään coolimpaa kun seuraavana päivänä ettiä vielä isommat renkaat ja iskee ne päälle AHAHAHHAAHAHAHH. Tosta pannasta on kuulunut prinsessa-hindu-missi läppää, mutta oon vaan vastaillu sen kuulvan mun uskontoon MUAHHAHAHAHAAHAH ja end of discussion! Siniset kynnet menee mun kohalla osastoon: niin hirveet että makeet nailssit!

Tässä vaiheessa olin vielä onnellinen ja tietämätön tulevasta..

Ja tässä on naama, kun on tullut töistä ja on menossa nukkuun vuoron jälkeen. AHHAHAHAH tää kuva niin hyvin viimeyötä!


Mihin te ootte koukussa? mä oon tällähetkellä koukussa ainakin
-urheiluun
-pakkomielteeseen yrittää syödä terveellisesti
-suorasainaisuuteen
-uuten elämänfilosofiaan
-Kahviin
-Cocacola zerohon
-avaramieliisyyteen
-rahaan
-apseihin
-facebookkiin
-tumblriin
-blogeihin
-fiftyshades of grey -kirjaan
-teehen
LATRERS!!