perjantai 5. heinäkuuta 2013

DON'T TOUCH MY SOUL WITH DIRTY HANDS

WOAEOoAOWOAOAO enää viis viikkoo ja pääsen takas mun kotikonnuille JEEE!!! mä niin kaipaan 8-16 rytmiä ja sitä ettei oo kauhee kiire koko ajan! :( Tää yötyö ei oo mun sielulle, pää ihan sekasin ja rytmi kans ja lenkit ja kaikki WOAA :D

Musta ei oo kuulunut vähään aikaan mitään, koska mulla on vaan ollut niin kiire ja oon ollut niin väsynyt etten oo siis päässy koneelle niin, et kumpikin silmä ois pysynyt samaa aikaa auki. Oon literally juossut koko viikon paikasta toiseen ja yrittänyt pysyä kahvin voimalla hereillä. KINDA BUSY!!

 Meistä ei saa kunnollisia kuvia, suurimmaks osaks sen takia, että mää en osaa käyttäytyä yhteisissä kuvissa. Tossa ylhäällä muutama average. Parempaa ei pystytä.
 Eka päivänasu varmaan sataanvuoteen. Voila!!
 Käytiin tänään pessin kans kahveella. Pessi on ihana!!! pessi ei oo päätön, vaikka tästä kuvasta voisi niin luulla.

Coffee is far more than a beverage. It is an invitation to life, disguised as a cup of warm liquid. It’s a trumpet wake-up call or a gentle rousing hand on your shoulder…Coffee is an experience, an offer, a rite of passage, a good excuse to get together
 Otin hienon kuvan samalla kun ajoin autoa. Ette usko, se vaati ponnisteluja! Mutta en ajanut ojaan silti.


 Raining cats and dogs!!

Noniin, eli eilen oli siis tanssitorstai täällä, mikä tarkottaa sellasta tapahtumaa, jonne on koottu kaikkia tanssiestyksiä. Mun pronssitytöt meni esiintymään sinne ja hyvinhän ne taas vetivät. Tässä on mun ihanat tylleröt:


Tytöt ei elä 1800-luvulla, vaan ne on stailattu koreografiaa varten noitavainoihin. Mitäs tykkäätte meikistä? ;) Kun tulin kotiin kaaduin suoraan sänkyyn ja nukuin 13,5 tunnin yöunet. ja nyt taas LIFE FEELS SO MUCH BETTER!!!!

Oli aika hyvää saladoosta maman kans lounaalla!
Oon myös skypetelly. Herra Engapore yritii opettaa mua käyttämään twitteriä. Mä en tajua twitteriä. Yleensä vaan kirjotan kaikkee randomia sinne enkä tajua miks mun etusivulle ilmeestyy jotain justin bieber juttuja. Mä en tykkää justin bieberistä, mutta ei mulla oo sitä mitään vastakaan. Mutta sitä mulla on vastaan, että justinin jutut tulee mun etusivulle. Tai seinälle tai mikä onkaan. En osaa vieläkään käyttää twitteriä.
Tässä minä äitin liikkeessä, torstaina ilman yöunia.
Sorruin!! siis en tajua yhtäkkiä vaan oli tommonen kädessä ja suussa ja jokapaikassa, enkä voinut sille mitään!!! se on tuo yötyö saa musta sellasen syöjädemonin esille että huhhuh!!! oon jatkanu kaiken roskaruan syömistä, the biggest loser HERE I COME!! :---D


 Lauantaista lähtien meinaan pitää kalenterin puhtaalla, ja kieltäytyä kaikista velvollisuuksista (lukuunottamatta töitä) Ja viettää viikon hengitäen ja tehden just sitä miltä tuntuu: pitkiä aamulenkkejä, kahvia, tanssimista, lähimmistä, skypettämistä, fiilistelyjä, kauniiden kuvien, leffojen katsomista hyvää ruokaa ja niin pois päin. Nauttia siitä, etten oo tilivelvollinen kellekkään ja jammailla meneen ilman, että huolehdin kenenkään muun aikataulusta kun omastani. SAY YES TO THE FREEDOM!

Nonii kilppikset tässä taas sitä ois, nähdään next time! ja uskokaa hyvyyteen elämä on sillon helpompaa! t.zen