sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Art is the only way to run away without leaving home

Huhhuh nyt on ollaan taas henkisesti tasa-painossa ton krapen jäljiltä! Jes se on selätetty!! Mä tykkään juhlia, mutta hittovie ei se kyllä kaikkien niitten morkkisten arvosta oo ja eteenkän sen seuraavan päivän oudon olon. Mulla aina kestää juhlta useamman päivän koska mulla yksinkertasesti menee pää ihan sekasin ensin alkoholista ja seuraavat päivät kroppa, pää ja henkinen balanssi ihan hukassa. Kuka mää oon? miks mää tein tommosia asioita? miks piti taas juoda niin paljon? :D AHAHAHHAAH KKÄKÄKÄKÄKÄK eikä???? ja nojoo, eikä ne nyt ees oo sen arvosia asioita et niitä kannattais miettiä XD verrattuna siihen minkälainen viime vuosi oli HUH!


Mitkä on teidän lemppari päiviä? tai hetkiä päivistä?
Mun lempparihetkiä on ihan ehdottomasti hitaat hiljaiset, hieman koleat kahvin täyteiset aamut. Tiiättekkö? kun ei oo minnekkään kiire, puhelin on äänettömällä, tukka takussa, meikittömänä, tiedät että kohta sataa vettä ja saa vaan olla himpessä, rillit päässä, kuunnella hyvää musiikkia, kirjotella notebookkia lukea kirjaa ja katsoa jättiläisteeveestä hyvää leffaa syöden just mitä huvittaa? Se on onnellisuutta mulle.


Tänään valitettavasti ei oo ihan ollut sellanen aamu, osin siksi, että olin koko yön ja illan töissä (11h vuoro) ja sen takia meni aamu ihan ohi (nukuin kolmeen :---D) ja toiseks, koska mulle nousi viime yönä kuume ja kauhee flunssa. Mut toisaalta se on tosi ihanaa, saa tän vapaapäivän olla ilman huonoo omatuntoa kutsuista kieltäyten ihan vaan yksin himassa, kuunnella Norah Jonesia, juoda sitruunavettä, syödä ja kattoo teeveetä ilman että kukaan oottaa mua minnekkään tai tarvi vilkuilla koko ajan kelloo millon pitää mennä duuniin. On muuten ihana huomata, että on löytänyt ittestään uusia vahvempia puolia. On kivaa kohdata asioita semmosina kun ne on ja pitää omia puoliaan. Kun ottaa asiat haasteina ja kasvun mahdollisuuksina, eikä niinkään kauheina maailmanloppu ongelmina, elämä tuntuu paljon helpommalta. Mä tiiän minne suuntaan oon menossa ja minne haluan juureni istuttaa. Vaikka jokainen päivä ei oo yhtä hymyä, tietää, että elää niille paremmille hetkille :) Nyt mä meen nauttiin tumblrien lukemisesta ja lisää Norah jonesia ja kahvia, ja ootan että kohta pääsen joensuuhun. Oikeestaan perun puheeni, tää päivähän on aika täydellinen <3
loppuun vielä, tällä hetkellä soiva

Ps. Terkkuja taas blogsun lukijoille jotka tulitte moikkaan tiskille! On ihana kuulla, että luette blogia, toivottavasti teillä oli ihana ilta kaikilla rillossa! :)