lauantai 13. heinäkuuta 2013

An intelligent man is sometimes forced to be drunk to spend time with his fools.

Eilen (pe) otin tossa vähän mental breakdownia äitin olkapäätä vasten kunnes piristyin ja päätiettiin lähtee kaveriporukalla vähän pyöräilemään ja nauttimaan seitinohuita siidereitä suntin varrelle. Oli aika kolee ilma ja mä en voinu pukee mitä olisin halunnut joten laitoin sitte kukkahousut jalkaan. Päätin kuitenkin, että otan farkkushortsit mukaan, jotka viahdan sitte baariin mentäessä, koska comeoon kukaan ei voi olla kukkahousuilla baarissa.  Kun Juhq tuli hakeen mua, mä olin vielä mun villasukissa, ja olin ottanut niistä jo valmiiksi kuvan koska rupee oleen jo aika rutiini, että juho jollain tavalla kommentoi mun villasukkia. Okei myönnettäköön, että omistan aika persoonallisia villasukkia, mutta vähän niinku kukkahousutki nää on tällasiii sika koleita must to be juttuja! Tässä ne tulee, lappalaiset perinnesukat:


Juhqun kans otettiin pyörät alle ja veivattiin ittemme suntinvarteen, kunnes matkaan liittyi myös nahkis ja tiitsi! Me oltiin aika voittamaton nelikko läpi koko illan, ja en tiiä, tais olla taas se kopio liikkeellä illan aikana, minä en ainakaan oo missään viilettäny menemään, varsinkaan minttushoteilla joten jos jotain havaintoja on, nii menkää nyt hyvät ihmiset sanomaan sille, että lopettaa tuon minuna esiintymisen!!! POWER FOUR BEFORE BOOSE. kaikki tais olla vielä selvillä vesillä tässä vaiheessa. Melkein. raotan nyt vähän mun kameran sisältöö, mut voi pojat kuin monta kuvaa tuli otettua. Tämän jälkeen lukitsen kuvat kansioon nimeltä HArDCOrE enkä kato niitä enää koskaan. ehkä.
 AAWYEAH mistä tää lonkero tuli mun käteen wtf is that do i have to drink it?1 YES I DOOO

 Suntin varresta matka jatkui kohti kiltaa. Pakolliset irish coffeet nassuun. Mä olin ihan liekeissä kun siellä oli live musiikkia. Tässä vaiheessa taisin jo aloittaa mun pakollisen joka toinen lause "siis mää oon niin kännissä" "En oo koskaan ollu näin kännissä" "SHOTTEJA" jutut. En tajua mikä siinä on, että nuo lauseet vaan jumittuu mun pään sisälle alkoholin vaikutuksen alasena :D huuhhuh on siinä kestämis!
 otin myös taidekuvia, kun tajusin että jossain oli tosi makee seinä. Tajusin myös, että olis kivaa tajuta ruotsia niin tietäis mitä tossa lukis. Miksen osaa ruotsia?
Sitten ythäkkiä kesken humppien tajusin Että HITTO NYT ON FARKKUSHORTSI AIKAAA!!! joten lähdin tekemään mun matkaa vaihtaan housuja. Eihittolainen, mää tanssin joku kolme biisiä, ehkä nuo jalassa ja tajusin, että ei tää oo yhtään mun juttu ja kävin vaihtaan kukkahousut takas jalkaan
KUKKAHOUSUT on back!!!! i love you nahka-albert

Oli ihan sikahauska ilta, ja voisin kirjottaa romaanin tapahtumista, hyvä nollaus ja nyt voi taas palata takaisin perusrytmiin. Tuo oli niin sitä mitä mä tarttin!! peace and love!

Loppukevennys, ehkä, ehkä ei KÄKÄKÄ:


kuvat weheartit.com