lauantai 27. heinäkuuta 2013

After tonight you know who- you- areNoniin hunajakilppikset! 74 km kokkolaan, joten voiton puolella ollaan jo matkan suhteen. Nahka-albert ratissa ja mä pelkääjänpaikalla huutonauramassa kun kuopista otetaan niin vauhtia että renkaat ei osu seuraavan seittämämääntoista metriin maahan, sekä tottakai dj-hommis niinku aina! Tälläkään kertaa autossa ei soi jorma uotinen, vaan joku ihan muu. Meidän kuuluis saada suvin kans mitalit siitä kuin nopeesti kaks muijaa, voi myöhässä, heräämisen jälke kerää kaikki kamat ja pakkautua autoon kymmenen matkalaukun kans niin, että nokkakohti päämäärää on jo valmis ja freesinä as hell muutaman nukutun tunnin jälkeen. Siis ihan oikeesti, ei voi sanoo ku hitonmoinen tiimi me ollaan! Mutta senhän kaikki jo tiesikin.. Hitsi vie tä stä muuten tulee ehkä uus romaani, koska nyt on meinaan juttua kerrottavana! Alotetaan keskiviikosta.

Keskiviikko, siis oli keskiviikko ja lähdettiin kattoon paikkoja illalla, ja tehtiinkin kunnon baarikierros ja kierrettiin baarista toiseen, ja yö jatkui aamun asti vanhan ystävän kanssa juttelemassa. Koettiin myös joensuulaiset pohjoiskarjala emännät jotka kreisibailaa niin, että kyynärpäät on taukoomatta toisten suissa. Joten tämmöset westcoastin tylleröt ei meinannu pystyssä pysyä. Useiden ilmaisten drinkkilipun jälkeen varsinkaan!
Aamulla mun pää oli pitkästä aikaa kunnossa ja eilisten tapahtumien kertailujen jälkeen lähdettiin syömään kaupungille jotain, ja leffaan tietenkin jossa me taidettiin kaikki nukahtaa kesken leffan.. Keskiviikkona sain uusia nimiä taas tuntemattomilta mm seuraavia: Irina, Sini Sabotage ja claara. En jaksanut korjata, niinkun en koskaan joten niillä mentiin. Sillon kun sama ihminen sanoo sua kolmatta kertaa väärällä (erinimellä) on aika käyttää mystistä häviämisvoimaa  ja kadota kuin tuhka tuuleen ihmistungokseen. Oli muuten ihanaa ettei tarvinut kävellä himppeen tai ottaa taksia, kiitos kyydistä taisi sillon aamulla jäädä kiittämättä! Ja oli muutenkin kiva nähdä pitkästä aikaa, harmi kun ei keretty toista kertaa nähdä ...Sitten Perjantaihin. Kuten normaalisti, mä voin huonosti koko päivän, ja heini sattu tossa mainitseen, että kerubissa ois joku bändi soittamassa illalla, mennäänkö kattoon? No oli aika hassu sattuma, sitten lopuksi mikä kokoonpano siel olikaan! Mä meinasin jo huonon oloni takia livistää, mutta heinin ja suvin kannustuksella otin vähän baileys-kaakao-drinksua ja vedin burana nupit kaakkoon ja lähdettiin ilosaareen. Mun laittautumiset jäi sille asteelle, että mietin sitä ja hylkäsin koko idean, koska tullaan kuitenkin niin aikaisin kotiin..Suunnitelma oli vedenpitävä ja seuraava: kahdeltatoista viimiset drinkit (jos ollenkaan) ja nukkumaan ja aamulla klo 11 nokka kohti kokkolaa. Arvatkaa miten kävi? No taidettiin löytää ittemme jatkoilta ja kotona oltiin viiden jälkeen, alkoholia saatto myös olla jonku verran veressä! Mut kesän hauskin ilta oli, no questions, terveisiä vaan sinne, kiitos juomista, musasta ja seurasta. Kyllä meillä hauskaa oli!

Ja tätä seuraavaa kuvaa, ette iknä usko. Siis mä join coronaa, minä join ja coronaa ihan vapaaehtosesti ja maistu niin hyvältä! Ihmiset mitä tämä tarkottaa, olenko mä nyt avartanut mut näkökulmaa vai onko totta, että musta on tulossa Olutmuija??? terveisin huolestunut mutta onnellinen


Kamera vissii keirsi missä sattuu, koska joku muu on myös ottanu olut tölkeistä taidekuvia. Wtf mikä kaikkee sieltä löyty koko viikolta..

Sitten muutaman Juoman jälkeen sain ihan loistavan idean. Otetaan shottiskaba laiva on lastatulla. Aiheen sai päättä nahka-el-albortou ja itse maisterin alku päätyi suomalaisiin naislaulajiin, häviäjä tarjoo shotit. NO ARVATKAA MITEN KÄVI??!?!??! NANANANANAANAN ylläripylläri el maestro tatiana vei voiton as always! Hyvää salmaria oli (vaikka siinä vaiheessa ei enää niitä ois tarvittu)

Kuvia tuli otettua IHAN HITOSTI, mutta julkaisukelposia ei oo, joten tyydytään näihin mun yöllisiin taidekuviin suvin pizzasta, sekä kasa päättömiä ihmisiä taas.

Suvin pizza matkalla:


ja
suvin pizza jatkoilla

Kun tultiin kotiin, heiniltä oli jääny sen kävyt ulos, yritin ehdottaa jos se ottais ne sisään, mut heini ei ollu ihan samaa mieltä:KÄÄÄKÄKÄK, lupaan tää oli niin hauska juttu aamuyöstä..


Mut kuten aina kaikki paras loppuu aikanaan, oli makee nähdä joensuu, ja kiva tutustua kaikkiin uusiin tyyppeihin, viettää aikaa heinekeinen kans, sekä viettää kaks ihan huippua iltaa ja päivät päälle. Ettei kuitenkaan jännityslopu tästä reissusta, päätettiin live on the edge ja pelaa venäläistä rulettia bensatankin kans. Juttu menee näin: Tankkaa auto kokkolassa, äläkä kato bensamittaria ennen puolessa välissä tulomatkaa. Tajua, että seuraavalle bensa-asemalle 50 kilsaa ja jännitä riittääkö bensa vai tuleeko työntöhommia kun ympärillä on vain tätä maisemaa:

 Aika basic vklp ku me kolme laitetaa päät yhtee! Kiitos joensuu, nyt kilsat paukkuu mittaris, haaremi housut päällä ja oma sänky mielessä, kassi muistoja täynnä, Nää emännät kiittä kesän parhaasta viikosta, Kunnes taas tavataan lovers!
Ihan paras reissu siis ikinä! Kyllä mulla on vaan maailman parhaat kaverit, ei voi muuta sanoo.

ps. tajusin, että näitä kuvia on ihan hitosti. Ehkä teen toisen osan tai jotain .... :D