torstai 13. kesäkuuta 2013

You said don’t lie so I made the truth seemed like a lie to even you control your fear. It's clear that you do not know where you're going to

 Noniin! Huhhuh eilinen oli super hauska ja taas sai puhua lontoota oikeen olan takaa. We are so international!! Oltiin suvin kans oikee souls on fire kummatkin, ja painettii menee kuuteen asti aamulla. Illan aikana sattu ja tapahtu ja pyykkilauta tätä menoo kuosissa vaikka hamppareita veetty olan takaa. Mää vedin mun amish vaatteet päälle ja lähdettiin baanalle. Amish vaatteet on parhaat bilevaatteet. Huijasin erästä, että oon amish. Ei mennyt läpi, en ymmärrä miksi. Kerroin asuvani maalla, en tanssi baareissa ja juon pelkästään vettä. Kerroin tämän tanssilattialla. Voitteko käsittää miksei mua uskottu? Oon tosi huono huijaamaan... Ostin uuden notebookin! tuskin maltan oottaa että pääsen tekeen sitä!

 Uskotteko rakkauteen ensisilmäyksellä? Minä uskon. Koska koin sen eilen... tai siis tänään! Kattokaa nyt näitä kenkiä, en tajua mitä tapahtu mää vaan näin ne ja nyt ne on mulla. Rakastan niitä mun jeffrey yli kaiken, mutta nää on vähä inhimillisemmät. Onko inhimillinen oikein kirjoitettu? inhimillinenihnimillineninhimillinen virhe...

 Loppukevennys. Kuvamateriaalia baarin jälkeen kuudelta aamulla. Tätä kuvan ottamista ennen oltiin suvin kans baarista tultua käyty hakeen pussillinen ranuja 24/7 kaupasta, kävelty jalat rakoilla himppeen, ja tanssittu koko ilta päättömästi. Nahkis myös haisteli kaikki mun minigrip pusseissa olleet mausteet jotka on täynnä numeroita joilla ei oo mitään merkitystä (se on pitkä tarina, miks mun kaikki mausteet on minigrip pusseissa ja miks niissä ei lue päällä mitä niissä on) Mutta nahkis kuitenkin lopulta tuli siihen tulokseen, että kaikissa kymmenessä pussissa on curryä. Syötiin siis sitten curry ranuja. Nahkis jäi sohvalle nukkumaan ja mää heräsin x asennossa mun sängystä väärinpäin, ken tietää miten sinne oon päätyny! KÄKÄKÄKÄK
pps. Ryan gosling on hylätty syystä jos toisestakin. TÄSTÄ voitte mennä katsomaan muuden uuden vaihtoehto been, jos antti reini ei suostu munkaa vieläkään naimisiin. MOI BRADLEY!!!! jos satut eksyy tallinnaa ja satut lukee tätä mun blogsuu nii mun luokse pääset aina yötä, täällä on tilaa sulle asti!! aamupalaakin lupaan laittaa!!!