torstai 6. kesäkuuta 2013

You call this your home a colourful dragging dried up drone

Äiti ja isi tuli! Ja niin tuli muuten aika makee aamupalakin. oon seisoskellu tossa jääkaapin eessä ja tehnyt tieteellisiä havaintoa, että WOOOOOT voiko munkin jääkaappi olla näin täynnä! halleluja! Food for everyone!

Oon ollu vähän väsyny tänään, vaikka eilen päivällä tuli nukuttua päikkäreitä oikeen yhteisvoimin kun ootettiin, että mun vanhemmat tulee talsuun. Tänään kävin tekeen mun viimisen final examin matikassa, ja ennen koetta kerkesin opetella perusteet myös transportation problemista. Joka kummallisesti jäi oppimatta viime semesterillä...

Tässä kuvia tältä päivältä! Olin suunnittelut, että tää koostuu äitin valokuvista, mutta äiti on aika ninja. Äiti ei tykkää olla kuvissa, mutta onneks sain napattua sen sormet kuitenkin mukaan!! Voitte kuvitella äitin pään mukaan kuvaan!!
Koska äiti oli ninja, annan teille kuitenkin jotain yhtä kivaa! Tässä on minä ja mun daddy.  isi on true fitness mies!


 Noniin ja sitten taas on yksi hätätilanne!! Jos joku osaa poistaa kirouksen mun yltä niin soittakaa heti mulle! Mä oon yrittänyt ainakin neljänvuoden ajan tilata simpukoita ruaks, mutta te ees ette halua tietää mitä kaikkee oon joutunut pistään suuhuni, koska mulle on uskoteltu vakaasti, että ne on simpukoita. Ja ne kaikki jotka tietää nämä jutut pitää suunsa kiinni, koska se on top secreat. Jos juotatte mulle viru valgeeta, saatan ehkä joskus shooterssissa paljastaa. Mutta vaan viru valgean voimin... Ylhäällä näette mun tällä kertaiset simpukat. Oli silti hyvää, joten en valita!


Nyt on aika taas postata huippuja hakutuloksia, joilla on googlen kautta päädyty mun blogiin! Jos ette tiedä mistä on kyse kilaktaa TÄHÄN niin pääsette edelliseen postaukseen.. TÄÄLTÄ PESEE:

16 vuotias tyttö
- VÄÄRIN. mun päätön mieskaiffari luuli mua 27 seitsämänvuotiaaksi. sekin on väärin. en tiiä kumpi pahempi?

vasta kahdeksantoist
-vasta?!?!?! en ole sitäkään. Nyt on kyllä ikähaarukka väärin! Oi miksi, oi miksi joku on päätynyt tolla mun blogiin?

bongi tallinna
-En oo koskaan kuullu mikä on bongi. Onko bongi sama asia kuin bingo? joku on nyt mahtanut kirjoittaa ihan väärin!! Bingosta tallinnassa en tiedä, koska en ole koittanut.

kärkitossut baletti
-MIIIH I LOVE IT <3

Onni on mies joka
-on komea
-on ihana
-jolla on sielu
-ja parta
-ja halaa
-ja on kiinnostunut ja välittää
-ja pussailee
-ja puhuu
-.....ja on tallinnassa

Elävät kalat uivat
-Totta turiset!

Näin koodaat kotisivut
-Voi raukka!! mää en kestä mikä söpis, ihana en mää oikeesti oo niin hyvä niitä kodaan!!
mutta toivottavasti silti viihdyit! :-D

Pia Erkko
-Tekee tärkeetä työtä ja On ihan ykkönen!