tiistai 25. kesäkuuta 2013

Thousands of miles become nothing when I am talking with you

Mä oon ollu tässä eilisestä asti ihan jännän äärellä, koska kuulin, että Friend on lähettäny mulle paketin vielä kun se ei ollut maailman toisella puolella!! Kelatkaa, mitähän sieltä tulee? yritin puristaa lisätietoja, mutta kieltäytyi kertomasta ettei vahingossa paljasta. oon little bit EXCITED!!!!
 Siis nalalla on joku kauhee mouruamis aika. Ollaan vuorotellen vannottu heittämämme se ikkunasta ulos, mutta älkää huoliko kissa on turvassa. Nala mää tiiän että sulla on ikävä miestä, mutta niin on mullakin on ikävä ystäviä eikä se anna oikeutta naukua koko ajan siitä!! nauttiin nalan kans tänään kilpaa...


 Kunnes se päätti mennä mun laukkuun. mitä helkkaria nala?!?!
 Täsä mä oon ilman meikkiä, eli el naturelo as you would call!! taustalla heini rökittää vr:n asiakaspalveliaa.

 Juotiin teetä myös. Mun oli pakko saada hubbabuban makuista irtoteetä. suvilla ei oo teesysteemiä millä sitä voi tehdä, mutta keksittiin keinot ja sain vihdoin hubbabubbateetä. Jokainen taistelu sen teen eteen oli sen arvoista, vaikka lopulta sitä oli puolikuppia vain jäljellä. Makeet puolikuppia oli!!


Kamera on kulkenut mukana, mutta yhtään kuvaa en oo napannu. Tänään kuitenkin otin mukaan vedenalaiskameran testaus mielessä, muistatteko niinku tein aikoinaan canoninpokkarille? Canon on erotettu perheestä, ja nyt oli vedenalasen vuoro päästä testaukseen! Totesin, että vedenalaiskamerakaan ei täytä mun kriteerejä. Sen sijaan löysin siitä maailman koleimman muokkausefektin; sen nimi on naulanreikä. Aika makeita oli eikö??
 
Mulla on siis kameraa vaikka muille jakaa. Löytyy dianaa, instacameraa, vedenalasta, normipokkaria, järkkäriä, mutta nyt kyllä himoitsisin nikonin sellasta pikkujärkkäriä. Jos joku on tosi innokas esim ostamaan diana kameran nii tänne vaan yhteydenottoo salamaki löytyy !

Mun piti viedä heikkura tänään juna-asemalle, mutta koska basically VR on perseestä (edelleen) mutkan kautta heini joutuikin lähteä kuuden junalla aamulla. Lyötiin päät yhteen ja päätettiin katsoa leffa, before sunrise ja kappas, mulla tietenkin tapahtui kyynelkanavien tyhjennys, ei ehkä siksi, että elokuva oli mahtava (mitä se kyllä oli) vaan siksi, että sopii kuin nenä päähän tähän mun tilanteeseen. Mulla on ikävä!

Jeeeep, sitten vähän meinaa stressiä pukata vaikka niitä töitä ei ole paljon ja päiväkin on lyöty lukkoon millon nään mun kauanodetetun, mutta koska oon juossu pääkolmanteja jalkana paikasta toiseen käyden salilla, nähden kavereita, hoitaen asioita ym ja yrittäny joka ilta mennä nukkumaan aikaisin mutta aina päätynyt olemaan vielä puoli kolmelta hereillä. Joka ilta lupaan, että tänään luen kyllä vaan kirjaa kotona ja otan chillisti, mutta aina tullut jotain. Mutta toisaalta, on nää niin arvokkaita tunteja jota saa viettää, etten maltakkaan mennä nukkuun. Kuka nyt yhillä yö unilla jotain tekee????? No huomenna otan ja keskiviikkona meinaan nukkua sataan!!!