perjantai 28. kesäkuuta 2013

there is not enough room to swing a cat

Mulla oli serious problem. Mun teki mieli ihan siiiiiikana salmiakka, mutta mulla oli itseni kans ongelmia ensinnäkin
a) can I really go to the only place that is about 10 miles from my house just to buy some salt liquires
JA
b) mun on pakko keksiä COSTUME koska en halua jäädä kiinni

Joten kehittelin hetken mun valeasua, joka sisältää blondin peruukin, rillit, pönde vaatteet jaa muuta kivaa kunnes menin watsappiin. MOI JUHO OOT ONLINES LÄHETÄÄNKÖ JÄTSKILLE ja se oli siinä, ilman costumia lähdin matkaan. Kokkolassa viiminen kauppa arkipäivänä (abci) menee kiinni 12 ja jos sitä ennen ei oo hakenu kaikkea niin voivoi, on pärjättävä aamuun asti!! no mä sain jätskiä ja salmiakkia, mutta viime lauantaista asti on mun mielessä kutkutellut tripla suklaakeksit ja dääm ne jäi ostamatta ja vieläkin harmittaa!! meinasin vielä kääntyä takasin hakeen niitä, mutta aika loppu :( BIGGEST DRAMA AGAIN! käkäkä. Oikeesti mä voisin tehdä niiden keksien eteen vaikka mitä tällä hetkellä.

Nappasin taidekuvia taas matkalta. Tässä mun sormet ja  pala rakasta autoa.
 Välihuomio: Ikävä talsussa on myös mun tee kestejä. Mä siis yleensä kutsun ihmisiä mun kotiin teelle ja sitten parannetaan maailmaa!! musta tulis ehkä aika hyvä teelän pitäjä. Tiiättekö teelä? niinku kahvila mutta teelä!! Viimeks kun tein teetä mikrossa sain kauheet haukut, että teetä ei voi tehdä mikrossa!! Paras tee tulee, mikrossa muita mielipiteitä ei oo!

 en saanut juhosta kuvaa, koska se on salamannopea askellissaan. Nappasin juhosta salamyhkäisen kuvan matkalla sumun läpi. Juhq ei tiedä vieläkään, että oon ottanut siitä salakuvan. Ehkä se selviää sille kohta?!?!

Sitten viimisimpään mutta tärkeimpään aiheeseen! Siis niinku kaikki mun lähimmät tietää niin mähän kannan koko mun elämää aina laukussa. Kun on kolkyt astetta lämmintä ja lähen talsussa baariin otan takin, villakaulahuivin mukaan, banaanin (mitä jos tulee nälkä?!?!), meikit, järjestelmäkameran ja paljon muuta! Kun menin viime keväänä pojille yötä otin mukaan kokonaisen muovipussillisen tavaraa SIIS WHAT mulla oli läppäristä volume masteriin kamaa mukana, ja kannoin niitä koko koulupäivän messissä!! Siis mitä hittoa?!?!?! Siitä tavasta, oon yrittäny päästä irti, mutta huonoin tuloksin. Uus kamera tulee helpottamaan silti, koska mun laukku painaa aina niiiiiiin paljon!  Ja sitten päästään itse asiaan: Mulla on miljoona laukkua. Ladies, tunnistatteko itsenne? Ja tarvitaanko me niitä kaikkia? GUESS WHAT NO WE DON'T!!! joten seuraava promise minkä teen, on definitely se, että ostan laukun jonka käytän loppuun. Ennen sitä, en osta yhtään laukkua tai muutakaan vaan seuraava purse joka tulee olemaan on sellanen bag mitä palvon maksakoot mitä maksaa!! Take that as a promise!! käkäkäNonii eli näihin tunnelmiin: keksit kaupassa ja geordiet loppu HYVÄÄ YÖTÄ GO-GO-LAH!