torstai 20. kesäkuuta 2013

So long had life together been that once the snow began to fall it seemed an ending that leads to flakes should make her eye lids wince. I chilled them with my hand and they pretending not to believe that cherishing of eyes would beat against my palm like butterflies.

Tiiättekö sellasen tunteen, kun sydän meinaa pakahtua onnesta? Vaikka on sellanen pieni kaipuu, oon hirmun onnellinen tällä hetkellä. Nyt kaikki tuntuu niin hyvältä ja oikeelta! Musta tuntuu, että mulla taitaa olla tällä hetkellä kaikki mitä tarvin. Kävin uusimassa tänään passinkin, ja mun piti alkuperäsesti töihinkin, mutta ne peruuntui..

Sen kunniaks otettiin teille taidekuvia. Ne ei onnistunut joten otettiin sitten jotain ihan muuta. Tapaa ystäväni:

 No okei. Osataan mekin olla kunnolla. Tässä normaali kuva meistä. Parempaan ei pystytä. Muijat rivissä. Hyvää juhannusta.
 Koska mää onnistuin jotenkin deletoimaan kaikki mun ja antsulin kuvat, tässä anna. sister from another mother, also my main coach! kiikuttanu mua kun konttasin pitkin maita ja mantuja, siitä asti jammailtu menee yhessä. Kelatkaa sitä! <3
 Mulla on aika hyvät oltavat. Mun ystävät on sairaanhoitajia, taiteilijoita, visualisteja, tai muuten vaan julkkiksii. Joten jos jos mulla on hätä soitan niille. Heini on taiteilija, ja pakotin sen luonnostelemaan musta ja suvista kuvat. Se on paras!! mää rakastan tätä!!! se on mun notebookissa.
 Taiteilija tauolla.

 Tässä vielä yksi kuva meistä, joka kuvaa hyvin minkälaisia ollaan. Taustalla pöndelä. Jep puita täällä on riittämiin, tulka OTTAHAN!
 Niin ja kävin hakeen uuden passin. Ilman sitä kun en pääse viroa pitemmälle. KÄKÄKÄK LATER ALLIGATERS!!!!