tiistai 11. kesäkuuta 2013

lover, when we are dancing,keep on glancing in my eyes, til loves own enchanting music dies

Nukuin tossa kevyet 12 tunnin yöunet jenna marblessin puhuessa taustalla. Heräsin pirtsakkana uuteen aamuun ja aloitinki heti siivous/moshaus/blues partyt täällä mun kämpässä tanssien alusvaatteissa ympäri asuntoa. Fiilistelin siis hyvää musiikkia. En meinannut pysyä pöksyissä kun tiesin, että el nahka-el-albeurto on jo kovaa kyytiä matkalla tallinnaan. Tein meille hyviä soittolistoja, varailin meille aikoja ripsihuoltoon, ja muuta ihanaa!Tässä on minä ja mun paraskaveri. Esittelen yleensä mun parhaan kaverin miss kokkolana, koska se on sama asia kun sanois, että se on suvi. Ymmärrätte varmaan tän kuvan jälkeen miksi. KÄKÄKÄKÄ
 okei tää oli vitsi. Ala kuvassa näette oikean syyn. Ala kuvassa näette mun maailman koleimmat arskat myös. Nää ei oo alkuperäset, mutta korvaavat koska edelliset meni rikki. Ja nuo päällä mä vaan oon maailman kolein muija! Ostin tänään myös housut jotka lisää mun katu-uskottavuutta. Näette ne ehkä seuraavassa postauksessa! Ne on maailman koleimmat!!
Kun ootettiin tänään bussia, jatkettiin suvin kanssa pohtimista siitä mihin suvi ja sen poikkis oli jääny. Aiheena oli siis seuraava: Jos ihmiset vaihtaa päitä keskenään (joka siis on ihan selvästi ja luonnolisesti mahdollista nykytekniikalla) mihin sielu menee. Onko se osa päätä vai ruumista. Tultiin yhteistulokseen asiasta, mutta ei paljasteta sitä teille, vaan te saatte kertoo teidän oman mielipiteen meille!!
 Tää kuva kertoo sitä mitä kaikkea tulee ikävä tallinnassa. Kahviloita, tunnelmaa ystäviä ja sporia!! Sporat ei näy kuvassa mutta voitte silti kuvitella ne osaksi kuvaa!
 Ja Kukas se siellä?!?!?!?!?!? Ryanhan se siellä!!!!!
 Ja tässä on maailman kolein asia numero kolme. Ostin siis uuden kännykänkuoren ja se oli aika järkyttävä. Suvin kanssa tuunattiin siitä maailman kolein kännykän kuori. Pitäisköhän pistää business pystyyn näitä tekemällä?
MIIIH! ollaan tehty paljo kaikkee kivaa ja nyt mulla on jotku hammassuojat suussa eikä voida suvin kans puoleentuniin puhua toisille. Tästä tulee vaikeeta, pitäkää peukkuja, että onnistutaan! KÄÄKÄKÄKÄKÄ SEEYOU LATER ALLIGATERS <3