sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Love is a symbol of eternity. It wipes out all sense of time, destroying all memory of a beginning and all fear of an end.

 Hola hunajakilppikset! Eilen siis oli mun veljen häät, ja tylä ja alakuvassa näette mun asukokonaisuuden. Siis me ei saatu koko päivänaikana meidän koko perhettä samaan kuvaan, mutta sen sijaan nanan ja papan kans saatiin yhteiskuva napattua!
 Tässä olen minä ja laivanvarustustaja-ravitallinomistaja-multimiljonääri. Meistäkin saatiin napattua kuva, mutta ei vieläkään onnistuttu saamaan meidän koko perheestä kuvaa. No okei, ei tää oo laivanvarustaja-ravitallinomistaja-multimiljonääri, vaan mun setä. sori apk, oli pakko paljastaa, huono-omatunto vainos mua!!
 ja maailman kaunein hääpari. Venue oli myös tosi kaunis!
Mää siis juhlin samaan aikaan myös minun itseni ja mun ruoka-addiction jäähyväisiä. Good bye roskaruoka ja kaikki karkkilaatikot, nähdään elokuussa :( Jos kirjotan tän tänne, mulla on ees pieni mahdollisuus onnistua NOOOT KÄkäkäkäkä. Nyt oottelen tässä skype treffejä ja myöhemmin mennään leikkarille palloileen ja muuta joten nyt got to do!

Niin joo ja ps. terkkuja ihanille tytöille, jotka tulitte moikkaan mua kun olin töissä! Olitte kiviksii, ja kiva kuulla, että ootte löytänyt mun blogsun!