lauantai 1. kesäkuuta 2013

Linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta, tai odottaa seuraavaa

 Mulla oli tässä aika paha ongelma, el probleemonakin tunnettu hartsi purkki! Se on siis sellanen pieni metallinen purkki, joka on täynnä viuluhartsia. Me ballerinat käytetään sitä tossujen alle ettei oo niin liukasta jammailla pitkin tuntia. No Tää helkkarin pieni purkki aiheuttikin el probleemon ja se ei auennut! Minä vahvana naisena laitoin sitten facebookkiin hakuun purkin avaajan. Hakemus näytti tältä:

huomaattehan hakemuksessa myös ranskan kielen taitoa!! olen siis kehittynyt kielitaitoani ;) Lisävaatimuksina vielä lisäsin:
and if you are artistical, you can sing well, you like shakespear and you have good cooking skills that is only a benefit!. Heprean kielitaidolla ei ole mitään tekemistä hartsi purkin kanssa. Eikä oikeestaan mullaakaan.. :D No noin 10 ihmisen koitettua vihdoin löyty ihminen joka sen sai auki!! KIITOS VIELÄ! kyllä baletti luisti! :)


tässä on mun pyöräilyasu. Se on tosi hot&sexy niinku voitte huomata! Ainiin enhän mä pyöräile! :D pikkujuttuja, pikkujuttuja!
 Oon nykyään ihan koukussa kuivattuihin hedelmiin ja noihin banana chipseihin. Koukutun helposti kaikkeen.. Maailman parhaita oikeesti, kannattaa maistaa. Mutta jos yritätte vältellä herkkuja, älkää maistako. Nää on koukuttavaa sorttia ;)

 Eilen ihan yllättäen tuli kauhee sade. Mut mä nautein siitä! olin varustautunut mun pinkillä sateen varjolla. Oikeestaan se ei oo pinkki vaan vaalenpunanen! Suuri ero!!


 WOOOOOOOOOOOOHOOOOOO tää kuvastaa mun tän päivän fiiliksiä Eilen baletissa ei ollut meidän normi porukkaa, vaan kaikki oli ihan uusia naamoja. Olin ihan kujalla, mutta en antanut sen häiritä tuntia. Lopussa tehtiin allegro sarjoja, sellaisia mitä ei olla koskaan ennen tehty. Mä nappasin sen heti ekalla kerralla, ainonana oppilaana ja ihana opettaja tanssittikin mua läpi musiikkien ja koitti mun rajoja kuinka nopealla temmolla pysyn mukana. Oli voittajafiilis tunnin jälkeen! Ja tuli hikoiltua kuin pieni possu grillissä! ihanaa! aika kauhee tuo grilli juttu. kuka ees haluais laittaa pientä possua grilliin? ei aatella sitä!

 Mitä mieltä ootte, pitäiskö mun ostaa uudet farkkusortsit?

 kattokaa nyt oikeesti taas noita farkkusortseja. Mää en kestä :D!
 Noniin! Illalla muita suunnitelmia, joten viettäkää ihana viikonloppu! Nauttikaa kun kesä nyt on täällä!