sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

If ever there is tomorrow when we're not together. There is something you must always remember. You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. But the most important thing is, even if we're apart... I'll always be with you
MOROOOO :----D noniin täältä tulee sellanen megapostaus että be ready!

Noniin eli siis oltiin perjantaina ulkona nahkiksen kans, ja siis koska ollaan international nii me tarvittiin vähä rohkasua, että englanti sujuu. Muuten siis ollaan aina vesilinjalla. Käytiin kattoon cinderella baletti ja sitten piti mennä seitinohuille rohkasuille (=Lue kaameet overdoset) ja viettää mahtava vimppa ilta ennenkun palaan talsuun! Saatiin kuulla kyllä myöhemmin aika paljon kettuilua meidän "sophisticated" viinin maisteluista. Mutta no offences taken, koska meillä on tarkkatieto missä lähti väärille (oikeille) raiteille ja syytän tästä kaikesta nahkista!!! Senkin emäntä!!! Tässä syy:

Grande mohitojen takana on myös tarina. Suvi simply päätti tilata simplisty meille tupla mohitot, ja sitten tuli yhtäkkiä kiire vaihtaa baaria, joten no voitte vaan arvailla mitä tapahtu!! LIFE HAPPENS YEY:D Kun näin grand mohitot, totesin vaan että JAAAAAAAAAAA sää otit sitte tuplana :---D noeikaitsiinä.


No illasta selvittiin, vaikka videomateriaalista ei vielä. Ollaan katsottu ne kerran. todettiin ettei katsota toista kertaa. Minimaalisilla unilla lähdettiin aamulla piritaan. Olin tehnyt suville selväksi, että satoi tai paistoi sinne mennään ja niin tehtiin. Lähteminen vähän venyi, joten kolmen jälkeen otettiin bussi. Tuossa vaiheessa olin valmis ottamaan minkä vaan bussiin, ja olin myös varma, että jokainen bussi meni piritaan. Vaihdettiin bussia vähintään neljä kertaa koska aina päädytiin bussiin jossa sanottin "Seuraavana lasnamäe" KAIKKI TIET VEI LASNAMÄELLE?!?!? what is this?!?!?! meinattiin kuolla nauruun koko päivä nahkiksen kans, ja sen voi huomata näistä kuvista myös. Tuossa vaiheessa vielä nauratti... meitsin taisteluasento. Taistelu asento darraa vastaan.

en tiiä miks tosta kuvasta tulee ton muotonen. Huomatkaa mun yksijalka.
Nahkis lupas auttaa mua tuomaan mun kamoja suomeen. Tässä lähtövaihe. Eli siis tuossa ei oo vielä mun kamoja yhtään. Tääkin nauratti eilen aika paljon, koska nyt ollaan ihan supa kassi almoja kummatkin :---D

 Ruskettuminen oli läpi päivän tehokasta, koska oli niin lämmin ja pilvetön taivas.
 Tässä minä mun bikineissä.
 Ja tässä suvi omissaan!
 Yhtäkkiä päätin, että mulla on ihan jäätävä tarve tehä kärrynpyöriä, just because!! ja myös sen takia, että elämä on tosi ihanaa!

 Suvi bongas aavelaivan kun oltiin syömässä. Who are you?? captain sparrow?
Meitä siis on koko reissun luultu venäläisiks taas. Jossain vaiheessa luovutettiin korjaamaan koko ajan venäjän kieltä. Joten vaihdettiin kansallisuutta yhdessä yössä. Ylä kuvassa näätte (h)Ulianan ja Tatianan. Nice to meet you all!!

noniin loppuun vielä viivoina hauskimpia kommeluksia viikolta:
-Suvi päätti heittää meidän vasta uunista tulleet täytetyt paprikat lattialle. Ne eivät ilmeisesti kelvanneet kulinaristin makuun.
-Nahkis katos yhtäkkiä kesken illan tanssilattialta vessaan ja tuli sen näkösenä takasin että hautajaiset on tulossa. Luulin, että nyt tulee vähintään vankilareissu, mutta lopulta selvis, että mun neule oli kadonnut (jota suvi lainas) ja suvi siis piti kaikkia muitakin mun vaatteita, en tiiä miks se sai jonku kamelin roolin sinä iltana. Mää repesin totaalisesti, mutta nahkis tais luulla siinä vaiheessa iltaa, että kuristan sen. Paita löytyi, joten ei huolta!!
-Juostiin kauheessa dartsulissa kiinni eri busseja, ,mutta kaikki tiet vaan vei väkisin lasnamäelle.
-Kun mää olin sanomassa hyvästejä eilen illalla, sanoin hyvästit hienosti ja vilkutin taakseni lähtiessäni bussiin mutta bussin ovet meni kiinni mun nokan edestä. Ne ei ollu elokuva hyvästit. Tuo tapahtuma niin kuvaa mun persoonnallisuutta!! ON HUGE KÄMMÄRI!!!

And in case that you read this Since this was not goodbyes, just byebyes.... This is for you with all the love, till we see again dear T. Summer is short, and world is a tiny place as you said.
 And as days go by, the memories remain. I wait for you. As days go by I swear I'll try.


okei eli that was it ja see you next time good bye lovers!!