tiistai 4. kesäkuuta 2013

I was made to taste your kiss we were made to never fall away

apua mulla oli kamalasti kaikkia ideoita kun lampsin tänää pitkin kaupunkia näkemään kaiffaria, mutta nyt kaikki poissa! Mulla on yks toinenkin postaus jo valmiina, mutta en tiiä miksen oo sitä julkassut. Oon onnesta sekaisin.

Mun ajatus ei nyt ihan kulje täpöllä, mutta yritetään nyt kuitenkin! Oon tehnyt kaikkia sellasia asioita mistä oon unelmoinut. Mä oon myös löytänyt jotain josta en haluaisi luopua, mutta luulen, että nyt ei auta itku markkinoilla. Mutta elän hetkessäTänään oli vimppa baletti tunti edityneissä, ja tuntu tyhmältä, tyhjältä ja oudolta lähtee tunnilta. EN MÄÄ HALUA EI KÄY EN SUOSTU. luuletteko, että ois auttanu jos oisin tehnyt kapinan?
Mutta elämä menee eteempäin ja syksyllä palaan taas takaisin joten se on ihanaa! Myös ihanaa on että mun vanhemmat tulee tänne huomenna ja suvi maanantaina! Jee!


Rakkautta on..
-Juoda teetä, nauraa ja katsoa Greyn anatomiaa
-valvoa myöhään jutellen vaikka tietää, että aamulla pitää herätä aikaisin
-Olla picnicillä ihanalla säällä, paikassa jossa kukaan ei tiedä olevasi
-Lukea ihanaa kirjaa
-Tuntea, että joku on oikeasti kiinnostunut ja jaksaa välittää pitkästä aikaan
-elää hetkessä
-olla miettimättä huomista
-kuvata maailman epäonnistuneita kuvia
-käydä kahvilla ystävän kanssa
-tanssia balettia kotona
-olla jonkun kainalossa
- löytää joku kun kaikki tyttöystävät ovat jo suomessa
-Tilata liput bajadeer balettiesitykseen

Noniin ja sitten ryhdistäydytään taas tästä hömppämaailmasta! Arvatkaa mitä tänään tein?!?! kävelin pelkät baletti vaatteet päällä (siis ei huppareita tai mitää päällä) Keskellä kaupunkia kotiin XDXD siis sain niin ihmeellisiä katseita, että jengi luultavasti kelaa, että tuo tyttö ei näyrtä oikeen käyvän täpöllä! Mutta helkkari kun olin ihan supa hikinen, enkä mä halunnu laittaa just pesukoneesta tulleita vaatteita (menin kaupungilta suoraan balleen) niin oli pakko. Tein suunnitelman: meen nopeasti kaupungin läpin(pahin osa) ja sitten pikku teitä kotiin, kun asun ihan vieressä. Kukaan ei tuu vastaan. VÄÄÄÄÄRIN, ilmeisesti oli joku nuorten miesten kansainvälinen kävele tataria päivä, koska kaikki tuli vastaan!!! IT WAS SO NOT COOL DUDEEES!

Huomenna on jännä päivä, enkä nyt malta kirjottaa! moromurut!