sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Come away with me and we'll kiss on a mountaintop come away with me And I'll never stop loving you

Teree hunajakilppiset! Nyt on kyllä kerenny taas tapahtua niin paljon kaikkea, että kaikki ei millään mahu yhteen postauskeen. Te jotka mua instassa seuraatte, ootte saattaneet huomata, että tänne puhaltaa uudet tuulet keskieuroopasta, totisesti.


Myös uudet tuulet puhalti eilen rannalla kun tsippailtiin piritassa. Isin oli pakko päästä jonnekkin ja ottaa mama mukaan, kunnes mulle tuli paniikki. Tajusin, että muthan ihan satavarmana kidnapataan piritan rannalta ja yritin kaikin keinoin saada niitä jäämään, mutta en onnistunut. Ranta oli siis yleinen ja täynnä ihmisiä. Mutta äiti kuitenki lohdutti kertomalla, (vastauksena siihen, kun huusin, että mut ryöstetään ja kidnapataan olkaa nopeita!!!) "Kyllä ne sut äkkiä palauttaa kun aukaset suun ja saadaan rahaakin vielä kaupan päälle jos et suostu kertoo mistä sut otettiin kyytin." Että semmonen tapaus. Mua ei  kidnapattu. Ihan vaan selvyyden vuoksi.

tähän väliin taitellisia joka bloggaajan pakollisia jalkakuvia. Nämä jalkakuvat ovat viime päiviltä :)

Nyt on velvollisuudet hoidettu joten takaisin asiaan.

 Perjantaina mulle tuli helsingistä yks kaiffari joka nykyään asuu englannissa. Ei oltu nähty ikuisuuksiin ja olisinkin toivonut, että hetki olisi kestänyt vähän pitempään. Kerrankin aikataulut menivät yhteen ja oli ihanan erilainen perjantai aamu.

Illalla mentiin syömään ja mä lähdin vielä mun päättömän miesytävän kanssa yhtiin vaihtaribileisiin. Bailattiin itaialaisten vaihtareiden kanssa, ja uskokaa mua ne osaa bailata! tuli mun kreikkalaisia ystäviä ihan sika ikävä, kun muistin minkälaista on bailata niiden kans. Minä ja mun päätön ystävämies oltiin ainoat ei-italialaiset, mutta se ei menoa haitannut. Oikeestaan päätön kaiffari ei taida enää olla päätön, mutta täällä se silti on, koska uskon että se ei halua tulla julkkikseksi. Meillä oli sika kiva ilta ja aamupäivästä lampsinkin kotiin ja lähdettiin melkeen samalta istumalta rantsulle.

Tämä biisi koskettaa mamaa. Äiti käski kirjoittaa, että tämä ei ole hänen lempibiisinsä.