perjantai 21. kesäkuuta 2013

so if you love someone, let them be free,make it deep. If you love someone, it should feel good to let them breathe.

Moi! mulla on ollut maailman paras juhannus, ja kohta lähen töihin PYÖRÄLLÄ! niimpä, minä oon siis niin uutena syntynyt ;D huomenna siis häät joten sillon ehkä ei näin selväpäivä, mutta sitä, ennen paluu baaritiskin alle! Herranjestas ei alle kun taakse, mikä mua vaivaa!

Luultavasti sama kun juhoa kun se otti meistä kuvia. Nää vielä onnistu...


 Juho, ystäväni. Sulla oli YKS DUUNI. ja se sai meistä vaan päät mukaan! Ei se mitään, tunnelma tuli mukaan joten se onkin tärkeintä. Vaikka et osaa oottaa keinukuvia, oot silti huippis!
 vasemmalla saalistajat.

 söin mansikkakakkua. Joo ei tästä syömisestä tuu loppua, ei sille vaan voi mitään.  Tässä kakku runo:
Rakas kakku 
Olet hyvää
Älä ole enää niin hyvä
koska syön sinua
liikaa
olen koukussa
sinuun.

rakkaudella, kakku addicti, tuleva suurinpudottaja, pelokas

 Tässä juhannusauto. Sillä ollaan menty, jossei mun kaata lasketa! Ollaan nähty ihmisiä, morjenstettua kaikkia joita ei pitkään aika olla nähty (iinis! <3) ja muuta ihanaa. Paras tapa on viettää juhannus, on viettää se just niin menien sinne minne sydän vie!
En tiiä, eikai mulla nyt oikeen oo mitään muuta asiaa, kuunnelkaapa jussin kunniaks biisi:


SE ON ADIOS JA AYA CARAMBAA HUNIKSET!
I will wait, I will wait for you