sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

älä sano hyvästejä sanothan vaan moi.

Mulla on niin hauskoja tarinoita teille meidän viikosta nahkiksen kans mun notebookki täynnä, mutta ennen sitä on aika sanoa jotain ihan muuta. Myös järkkäri on täynnä kuvia jotka on hilarious!! KÄKÄÄÄKÄÄ

kenellekkään tuskin tuli ylllärinä että oon aika tällänen pehmoherkkis!!! poor me! Mä vihaan sanoa hyvästejä. Mä en ole hyvä siinä, enkä usko että mua on edes tehty siihen. Mä silti aina vaan ajan itteni tilanteisiin jossa joudun sanoa hyvästejä ja uusia tervehdyksiä uudelleen ja uudelleen.

Oon sini silmäinen ja uskon liikaakiin, Mutta toisaalta jossei seuraa sydäntä, minne se ikinä viekään ei elämästä saa mitään irti. Mä oon onnellinen ja surullinen samaan aikaan. Lähden tallinnasta hetkeksi yhtä elämää tärkeempää teepaitaa rikkaampana. Sydän täynnä rakkautta mutta samaan aikaan kaipuuta, pelkoa ja ikävän tuskaa.
kuiskaa vielä kerran, että maailman on pieni paikka, eikö olekin?

Kerroin nahkikselle mun suunnitelmista, että voisin ehkä mennä tekee maisterin englantiin kun tässä nyt on ollu vähä tällanen tilanne päällä, ja ehkä mahdollisuuskin. vastaksena sain pitkän EEEEEIIIIIIIIIIn, koska mä aina karkaan just kun oon totuttanu mun ihmiset uuten sitautioniin. On varmaan kauheeta olla tällasen ihmisen ystävä, joka koko ajan menee sinne minne sydän vie. Ja uskokaa, se vie paljon ja kauas!


Siihen asti että näemme taas,

NONIIIIIIIIIIIIIIIIIN ja sitten tuli taas aika harshhiii settii nii isketäämpä nyt vähä listaa pöytähän, että mitä mulla tulee ikävä tallinnassa:
-sporia
-Sporien kiskojen kolinaa
-Kävelyretkiä käsikädessä pitkin vanhaa kaupunkia
-vabadusen väljakkia
-Mun asuntoa
-mun ranskalaista parveketta
-kahvin tuoksuisia katuja
-koulua
-rimiä
-halpaa alkoholia
-mun aamulenkkireittiä
-solarista
-leffateattereita
-shooterssia
-kansainvälisiä ihmisiä
-baletti jengiä
-kärkitossuja

ja ennen kaikkea, elämänmakuista elämää.


pps. myös coopperin isäntä on erotettu ainakin hetkellisesti. Kutsu siis ei ole baradley voimassa ainakaan hetkeen, ettäs tiiät. KÄKÄKÄKÄKÄ good nigh talsu!!!