keskiviikko 15. toukokuuta 2013

To achieve some depth in your field requires a lot of sacrifices. Want to or not, you're thinking about what you're doing in life-in my case, dancing.

 Nyt ei kyllä oo kauheesti aikaa tässä palloilla, illaks nimittäin on jo muita suunnitelmia, mutta oli pakko tulla jakaan teille uutisia, baletista tultua ja suihkun jälkeen...AOOAOOAOOAoaOOAOOAOAO arvaatka mikä ääni tuo? väärin! Se ei oo ääni siitä, että jostakin aineesta on tullu A vaan se on ääni siitä, että mä oon eläny tynnyrissä!!!

Tässä tynnyrissä elämisen aihe:

MITÄ HITTOOOO?????? SIIS IHME en voi selvitä tästä, oon siis kohdannu identiteetti kriisin. Oon vuosia kattonu mishan esiintymisiä, ja samaa aikaa sinkkuelämää JA MITÄ NYT?!?!?!?!? Lukenut kirjatkin varmaan kolme kertaa ja aina miettiny kuka tää mystinen misha on ja miks se näyttää niin paljo samalta ku sinniksen petrovsky... Oon tullu siihen tulokseen, että ehkä venäläisissä on vaan samaa näköä MUTTA EI MAAILMA PIENI PAIKKA ON JA NE ON YKS JA SAMA IHMINEN!!!!!!! MITÄ?!??!?!?!?  selviänkö tästä koskaan? Osaako joku kertoa? Olin niin innoissani, että teki mieli huutaa kaduilla tätä ilouutista...Ei mulla siis sen kummempaa, mutta nyt on oikeesti pakko kiitää. Elämä on vaan tosi mukavaa nyt, meillä on kunnon suunnitelmat tyttöjen kans viikonlopulle, ja se mun ystäväkin muuttaa nyt lähipäivinä tänne, eli viinilasillisia tiedossa!  viikonloppu täynnä aktiviteeteja, ME LIKEY! <3

Hyvää keskiviikkoo murut!!!

LOPPUUN: Nauttikkaa PETROVSKYn EIKÖ MISHAN gisellestä ;)
aikamoinen isäntä eikö!!!

6 kommenttia:

 1. Oi, onks noi kuvat tein asunnosta? :) Näyttää tosi kivalta!! Asun itekin Tallinnassa, muutin muutamia kuukausia sitten eestiläisen mieheni kanssa tänne :D Meillä ei ihan noin ihanaa keittiötä oo.. ;)

  VastaaPoista
 2. Joo mun kämpästä nuo kuvat on! :) kiitos, mä kyllä tykkään asustella täällä! :)

  Voi vitsi, eli tutustumista kaupunkiin luvassa? :) Tää on niin mahtava paikka! :)

  VastaaPoista
 3. Ollaan kyllä käyty niin paljon Tallinnassa, et aika moni paikka on jo tuttuja, mut aina löytyy jotain uutta! :D Ihana kaupunki <3 Opiskeletko sä viroks vai englanniks?

  VastaaPoista
 4. Ai eli tuttu paikka jo! :)
  Joo Englanniks opiskelen kaikki yliopistolla, ei mun viro vielä niin vahvaa oo! :-)

  VastaaPoista
 5. En oo hirveesti tätä blogii lukenut, minkä vuosikurssin opiskelija oot? :)

  VastaaPoista
 6. ensimmäinen vuosi häämöttä loppua :)!

  VastaaPoista