maanantai 27. toukokuuta 2013

shopping is cheaper than a therapist

Moi Kilppikset!! täällä huutelee taas yks ihan silmit ristissä bloggeriin kirjotteleva emäntä! Keksin eilen mun lukusuunnitelmaan uuden lisän ja aloin äänittään kaikkia ranskan lappuja ja itseasiassa nukahdinkin kuuntelemaan niitä. Juoksin myös ne korvissa ja believe me lenkki ei kulkenut yhtään niin hyviin! :D
 Tässä teille hieno maisemakuva.... En haluakkaan alkaa koodata sivuja vaihdan mielipidettä!!! musta tulee luontokuvaaja !!! Haluatteko kuulla vitsin: "What did Vincent say when he lost his car in the parking lot? -WHERE DID MY VANGOGH" kääkäkäkäkäkä
 Ostin tänään vadelmia. Ne oli NIIIIIIIIIIN hyviä. söin kaikki vahingossa kerralla, vaikka piti säästä aamupalaks.
 tässä olen minä, MAAAARIO
Ja tässä hyvät jäätelöt. Tuo mun jäätelö on niin säälittävän kokoinen, että olisin voinu ehkä syödä kymmenen putkeen.

Kävin ostamassa tänään uuden imurin ja tässä se tulee. Ootteko valmiita?!?!?!
 TADAA!! nimi ehdotuksia otetaan vastaan. Nimen pitää kuitenkin olla aika kuninkaallinen ja hades on jo varattu joten nyt sitten mun luovuus loppukin siihen... Kattokaa nyt vielä vähän lähempää, siinä on oikee kunnon diskovalotkin!!!!


 Löydettiin Sallan kans tänään ihan mahtava paikka jäätelönsyönnille ja istuttiinki siinä monta tuntia. Olin unohtanut mun kännykän pois päältä  -tilaan kun kävin tekemässä ranskan tentin ja kappas kun sen avasin se oli täynnä puheluita, tekstareita ja watsappeja. Samaan aikaan tajusin, että hittovie meillä on huomenna economian presis aamusta. KIITOS 1976-1987.

Mitäs muuta?! No emmie oikeen tiiä, kovasti pitäis lukia meneen, mutta luomet vaan painuu kiinni! Vaikka koulu väsyttääkin, niin asioilla on vaan tapana järjestyä.

STAY POSITIVE AND STRONG PEOPLE!!!
have a great week and don't let anyone bring you down!!

rakkaudella, emäntänne ja tallinnan hunajakilppari lautakunnan johtaja, tartsi b taranteel tarantelle tarzan juliaana!!