maanantai 20. toukokuuta 2013

People fall so in love with their pain, they can’t leave it behind. The same as the stories they tell. We trap ourselves.

Noswaith da!!!! (halusin tehdä tällä kertaa extreme tervehdyksen, kieli on Kymri ja tarkottaa hyvää iltaa. Mikä ees on kymri????)  Noniin tärkeimmät ensin: Taistelu ampparin kanssa on voitettu, ja niin vaan sekin soturi joutu hyytymään mun kourissa.. Tässä minä taistelun jälkeen:
 Tämä kuva on myös samalla vastarinta kaikelle fitness hömpötykselle. Huhhuh mitä kaikkee muotijuttuja taas, ennen oli karppaaminen ja nyt fitness. Tässä on kuva tältä aamulta ennenku lähdin ripsihuoltoon. Niinku joskus aikasemmin mainitsin ollaan juhon kans keskusteltu mun otsarypyt läpi. Soitin suvillekkin ja kysyin onko normaalia omistaa otsaryppyjä tässä iässä. Seuraavassa kuvassa otsarypyt ympyröitynä, jos et huomaa niitä!

 KÄKÄKÄ
 Tänään ruan laittosessiosta kuvailuja! Michelin tähden ansaitseva mestari teos ei valitettavasti taaskaan ehtinyt kuvaan :( seuraavan kerran parempi onni! Tätä päivää lukuunottamatta ollaan hengailtu tyttöjen kans tosi paljon, ihan mahtavia päiviä kyllä ollu :) Huomenna mennään Sallan kans seuraan toisten term-paperien esittämistä, ja muuten koko loppu elämä näyttääkin tentteihin lukemiseltä :( Good bye elämä, nähdään kesän puolessa välissä....