tiistai 21. toukokuuta 2013

Onni on mies, joka vetää tiukasti kainaloonsa joka kerta yöllä herätessään

Hey taas! :) I have confession to make... Oon ihan hirvee kokis addicti. Siis voisin juoda koko ajan cokis zeroa, tai pepsi maxia, niitä sokerisia limppareita vihaan. Nytkin tekee ihan hirveesti mieli ja 200 metriä rimiin tuntuu vaan ylitsepääsemättömän pitkältä matkalta. Voi hittolainen!

Mun itseasiassa ei pitäis ees olla tässä vaan lukemassa economiaa, mutta tässä vaiheessa oon kasvattanu jo sellasen pakokauhun microo kohtaan, että jo pelkkä kirjan avaaminenkin tikulla saa tällasen reaktion aikaan:

Joten ehkä mä vaan meen hakeen sitä kokista!


Oon myös jotenki tänä keväänä innostunu tosi paljon kuvaamisesta. Oon ihan in love with mun järkkäriin taas, vaikka se painaakin kivikokoelman verran.. Se on ollu mulle rakas ystävä monta vuotta ja se vaan kestää ilot ja surut aina laukunpohjalla mukana. Kerran joku kysy multa, että miks hitossa kannan sitä aina mukana kun se maksaa jonku tonnin. Teki mieli nipistää korvasta sitä kysyjää ja sanoo, että kotonako sitä kannattaa pitää? Vitriiniin tyyny päälle ja styroksien keskelle nii kyllä lähtee!! :D
Mää rakastan kauniita kuvia. Ja mä rakastan niitä hetkiä mitä niitten kuvia takana on. On niin huippua kattoa kaikkiva vanhoja kuvia ja muistella kuinka kultaisia ajat oli.. :) Mä hukkasin tosin vielä kun olin kokkolassa baarissa töissä, niin työillan aikana mun nikonin linssinsuojuksen.. Se harmittaa vieläkin :( muistin ihan mihin sen jätin ja kun tulin kattoon se oli tiskiltä kadonnu :( varmaan tippunut jonnekki...
Niin, että jos ois ollu vitriinissä niin ei ois nyt rumaa linssinsuojusta! NIINKERTA :--D

Tänään oon muunmuassa:
-Lähettänyt Suville rakkausrunon
-Käynyt Sallan kanssa hyvässä thaikku/kiinalais mestassa syömässä koidussa
-miettinyt että pitää mennä ostaan kokista
-miettinyt et pitäis ostaa korvatulpat
-ostanut kummatkin
-vältellyt microeconomiaa
-käynyt kuuntelemassa muutamat term-paper esitykset
-ostanut uuden maksihameen...... (voihittolainen!!!!)
-kävellyt balettiin ja takas
-tanssinut mun ass of

Oon tässä tän yliopisto opiskelujen ohella tajunnu, kuinka tärkee juttu uni mulle oikeesti on. Oon ihan selvästi heikoimmillani ja en yhtään oma itteni jos oon nukkunut vähän. Toinen tämmönen tila on krappe! Elämä tuntuu ihan ylitsepääsemättömän raskaalta sillon. Nukkuminen on niin kivaa! :-D

Muita vihollisia tällä hetkellä:
-absintti
-liian pitkät välit ettei syö mitään
-facebook
-iphone appsi addicti
-kylmyys
-se ettei pääse balettiin
-.. tai, että on väärässä rytmissä