lauantai 25. toukokuuta 2013

Oh he got poison in his lungs and it will become undone Some sort offreak that feels no pain walk through fire like it feels like rain

Mulla on ollu aika helkkarin jännä ja tapahtumarikas viikonloppu. tapahtumarikas siks, että on tapahtunut paljon kaikkea. Jännä siks, että mun tanssitytöt (ennenkin täällä mainitut) meni tänään kisoihin. Oon siis jännittänyt kotoa käsin. Soittelin eilen viimisiä ohjeita mun muruille ja aamulla ne vielä soitti kisapaikalta mulle. Kuustoista joukkuetta oli mukana kisaamassa ja finaaliin tytöt pääsivät ja saivat lopulta PRONSSIA!  Koreografian oon tehnyt tallinasta käsin ja opettanut tyttöjä aina suomessa vieraillessani, nää tytöt ansaitsee niin tuon pronssin, ovat niin paljo tehneet duunii ton eteen! HYVÄ!!
Mun piti lukee koko päivä ranskaa, mutta eihän sitä nyt oo voinut mihinkää ton jälkee keskittyä!  oon niin ylpeä, ja onnellinen, että halkeen kohta :)))
Illasta kuitenkin oltiin sovittu Iidan kans treffit, et painetaan meneen meidän economian esitelmä ja tehtiin siinä samassa vähän economian HW3 ja puhuttiin ranskaa varmaan tunti. Meitä nauratti ihan älyttömästi qu-est-ce que tu es ja KESKITY sanan samanlaisuus :D oli hauska ilta, vaikka ilta olikin opsikelua täynnä.
Huomenan mulla tulee tänne ystävä päiväristeilylle ja on maissa muutaman tunnin aamusta. Sovittiin treffit et näytän vähän tallinaa sen aikaa kun ne täällä on :) Ihanaa!

Mun on pitänyt laittaa mun maxi hameen kans aina shortsit alle koska kun tuuli osuu sihen, joutuisin muuten kävellä niinku toukka konsanaan. Elämä on toisinaan ihan sika rankkaa kompromissien löytämistä!! en kestä!

Nyt siitä torstai illasta vielä. Nytkun on taas päivä menny ja oon henkisesti taas tasapainossa uskallan avata suuni :D Ilta oli ihan sika mukava taas, oli paljon porukkaa liikkeellä ja oli kyllä oli oikeen puhdistautumisen ilta. Sain selvitettyä niin monia asioita ja omaa päätäkin illan aikana, ettei voisi enää paremmin mennä. Oon niin onnellinen kun tässä asun kaupungissa. Tää kaupunki on tällänen minitropiikki joka on mahdollisuuksia täynnä.


Niin ja ps. Oon taas kunnon kansalainen kävin lenkillä, siivosin ja tein noita koulujuttakin! Siispä oodi mulle ;) PPS. Tässä vielä teille aitoa ranskalaista runoutta, jos esim halautte opetella näitä ulkoo! KÄKÄKÄ nyt off to reading!