sunnuntai 5. toukokuuta 2013

make sure that you leave your house everyday. The miracles waits always outside.

Teree hunajakilppikset! Oon taistellu tässä taas bloggerin kanssa varmaan kakstuntia, mutta tämä imbesiiiiiili ei suostu mun kans yhteistyöhön. Nyt en voi sanoo ees, että pidä tunkkis, koska itseasiassa mun pitää ne pitää kun haluan tän postauksen tänne..
Nytkin bloggeri on ladannut noita kuvia varmaan kaks tuntia ja mitään vaan ei tapahdu. Ja teille tiedoks jotka, ette kirjota blogia sä et voi sillä välin tehdä mitään hyödyllistä kun se lataa niitä kuvia. WHATTA HECK IS GOING ON??? Ja sitäpaitsi mulla maistuu suussa pahalle, keskittyminen on häiriintyny, mutta aion silti taistella tän blogipostauksen!! koska te ootte mulle raksuja, ja koska mä olin ilonen ja mä haluun että teki ootte ilosia tän postuaksen jälkeen!! I'm such a good person..

Eilen oli tosi huippis päivä, kävin aamulla vähän lenkkeileen (tai no fiilistelin oikeestaan aurinkoo vaan) törmäilin yliopistolaisiin, ja päätin jo aamusta, et haluan lähtee illalla jonnekkin. En oo pitkään aikaan oikeesti ollu sillee ulkona, et on tehny mieli ja ollu aikaa joten onko parempaa ajotusta! No tehtii vähä researchia, ja facebookkailin ja päätettiinki lähtee yhtiin mahtaviin erasmusbileisiin. Eilinen ilta siis meni basically kokonaan enkkua puhuessa, ja mun pitää kyllä niin ruveta harrastaan tätä useemmin. Oli niin kiva ilta, järkkäriki kulki mukana meiningeissä! Pelailtiin juoma pelejä, tutustuin ihan hirveesti uusiin ihmisiin, puhuttiin maailman menosta, kulttuurieroista, jammailtiin, käytiin muutamassa baarissa ja so on :)) Illan aikana kerkes tosiaan sattua yhtä jos toista, muunmuassa mun iphone oli soitellu tyyliin kaikki mun puhelinluettelossa olevat läpi (niitä ei oo paljon, kun kämmäsin tosiaan mun puhelimen niin, että kaikki numerot hävis viimeviikolla :--D). Puheluja puoli neljän aikaa oli lähtenyt muunmuassa englantiin ja videopuheluja suominumeroihin! Sori jos herätin :D!Tai mun laukku basically!


Tässä vähän kuvia musta ja mun päättömistä ystävistä eiliseltä!
Plääni oli juoda muutama bacaRdi BReeZeRi ja... no oikeestaan plääniä ei ollut! Tai jos olikin siihen ei kuulunut koeputki-absintti shotteja. No as we all know, illat ei oo tehty meneviks suunnitelmien mukaan..


Tässä vaiheessa oli turha jo edes miettiä plääniä, koska tähän väliin oli juotu jo siidereitä, breezereitä ja rommikolaa. KÄKÄKÄ

Ja no okei on mulla muutama kuva kaiffareista, joissa esiintyy myös päät! :D

Mun kroppa taitaa jotenki vielä olla eilisessä... toivottavasti pysyyki siellä KÄKÄKÄ. En tiiä, eikait mulla muuta ollu tällä kertaa...

Minkälainen viikonloppu teillä on ollu?
Nii joo ja ps. jos joku nyt sai sellasen kuvan, että illan aikana on nautittu alkoholia niin se ei pidä paikkaansa. Kaikki kuvissa esiintyvät juomat olivat alkoholittomia. Myös rommikola KÄÄKÄKÄKÄÄÄ