perjantai 24. toukokuuta 2013

It is very easy to promise be there when one is needing, but keeping that promise requires much more. It reqruies heart of gold, caring and actually being there when one is not able to survive by oneself. everyman who make this empty promises shall stop being such hypocrite pussys

Tere suklaasydämet! mitä kuuluu?
Huhhuh mitä tunteiden rollacoasteria tää on ollu viimiset pari päivää. Oon valvonu joka päivä tosi myöhään Greyn parissa ja heränny aina 7.00 ilosena economian luennolle. Yritin muunmuassa tänään herätä jo kuudelta lenkille mutta ei mitää mahiksia. Urheilu on vähä nyt jäänyt... Tänään olin paikalla viis tuntia economiassa. Tai siis fyysisesti. Henkisesti oli paikalla luultavasti ehkä puoli tuntia. Oon eläny zeron ja redbull ligthin voimalla, nyt menee jo kolmas pullo....Ja oon analysoinu muunmuassa seuraavia asioita:
*economian kaavoja

*ihmisuhteita
*vaikeita ihmisiä
* miksi mun puheluin käyttäytyy niinku 15 vuotias poika
* miksi koko ajan väysttää ja tekee mieli hampparia/jätskiä/limppaaaAAAa
*sitä miksi jään niin helposti koukkuun asioihin
*miksi maailmassa on oikeasti pahoja ihmisiä
*miksi aina sillon kun ei suunnitele iltaa on kivaa baarissa
*...mutta kun laittautuu urakalla on ilta ihan tylsä?
*suorasanaisia ihmisiä
*outoja tekstiviestejä
Tässä päivän asukuvaa kun piti mennä vaan hetkeksi käymään ulkona, mutta iltahan vähän venähti! Huomenna kunnostaudun, lupaan!! Huomenna musta tulee taas kunnon kansalainen ja meen sinne lenkille myös!

Tällä hetkellä ootan kahta asiaa: Sitä, että porukoiden laiva tulee tallinnaan ja sitä, että salla tulee rimin eteen. Porukoiden laiva kyllä ei oo vielä ees lähtenyt, tai tarkemmin sanottuna se ei oo lähdössäkään vielä pariin viikkoon.... :DToivottavasti Salleri on jo lähtenyt!! :D
http://picasion.com/i/1TBgd/
Terveisiä teille, jotka eilen baarissa ja etkoilla tulitte kertomaan, että luette blogia ja tykkäätte tästä! Pusut on omistettu teille! <3 ootte ihania!