perjantai 3. toukokuuta 2013

If you say you can do it you can, but if you say you can't you are right
MORJENSTAA!  minä täällä taas huutelen, ja oon äärimmäisen furious at the moment koska  oon yrittäny kaikin omin voimin ja vielä apu voiminki löytää jotain tietä kattomaan suomen peliä, mutta ei oo löytyny! Oon niin yksin tän asian kanssa että läppärin heittäminen ikkunasta ei oo kaukana BOHOO the biggest drama of my life! Mä en oikeesti ehkä selviä tästä keväästä jos en nää niitä. Siis en yhtään tajunnu tänne muuttaessa, että voi olla mahollista, etten nää koko kisoja! OMG VOISIPA KELLOJA KÄÄNTÄÄ TAAKSEPÄIN valitsisin tallinan sijaan ihan ehdottomasti vetelin esim!!!Tajusin äsken, että mulla on maailman parhaat frendit ja perhe kokkolassa. Siis oon tässä viimisen kahen viikon aikana tajunnu, että te jannut, ootte vaan oikeesti parasta mitä mulle on tapahtunut. Mä oon niin onnellinen, että jaksatte kuunnella ja soitella ja jammailla mun kans läpi surut ja ilot. Noniin ja itkuhan tässä taas kohta tulee, joten lopetan nyt ennenku ees alotan. Tietäkää vaan, ootte ihan ykösiä koko sakki, kuulkaas, emännät ja isännät!!!!!!!!1111!!!

Sitten tähän päivään. Täällä asunnossa on nyt niin siistiä, että harkitsin äsken syöväni päivän ruokalistan lattialta. Mutta sitten joku sisäinen ääni sanoi, että jos joku näkis ikkunasta, mitä duunailen nii se vois pitää aika outona mua. Joten laitoin sen sitten lautaselle. Mutta all in all, niin siistiä, ettei kuule mikää kämppä tallinnassa oo näin siisti :D! Puunasin kuulkaas jokaisen paikan minkä keksin tänään. T.siivoushullu


Mä oon lukenut tosi monta ballerinan elämänkertaa. Nyt luen, Gelsey Kirklandin (ballerinan kuolemantanssi) tokaa kertaa, ja se on even better tällä kertaa! Vähän ihanaa huomata, kun nää ihan kansainvälisesti kietoutuu toisiinsa (esim tässä kirjassa monta kohtaa jotka viittaa maija plisetskajan kirjaan). Tää ballerinan kuolemantanssi on ihan kirkkaasti paras kaikista kirjoista mitä oon lukenu. Siis elämänkerroista. Mä rakastan lukea! Voisin vaan loikoilla kaikki vapaa päivät ja uppoutua kirjojen maailmoihin. Elämänkerrat on ihan ehdottomasti parhaita!


En tiiä johtuiko, siitä, että olin tankannu itteni täyteen Gelseyn ajatuksia, vai mistä lie, mutta baletti meni paremmin kun koskaan. Piruetit meni hyvin, tanko osuus meni hyvin, just sopivan verran porukkaa tunnilla ym! Ei ois voinu paremmin iltaa viettää, kun studiolla :)


Loppuun vielä itelleni suunnattu juttu muistuttamaan aina sillon kun liikunta ei kiinnostaisi yhtään (ja ehkä motivoimaan jotain muutakin, joka tuntee suurta vetovoimaa suklaaseen iltaisin lenkin sijaan.. :D)
8 MAAILMAN HUONOINTA SYYTÄ OLLA URHEILEMATTA

1. rakot jaloissa. Jos mä pystyn tanssia yli neljätuntia 9 rakkoa jalkapohjissa pystyn menemään myös vallan hyvin lenkille, kolmen kanssa. Tää yhdeksän rakon episodi oikeesti tapahtu, kun meidän koreografi kerran tuli salille ja se oli ainut vklp millo pystyttii reenaa. That is motivation I say!

2. Ulkona sataa/onkylmä/onkuuma/aurinkpaistaa/eipaista. Jos oon kerta juossu loska kelissä ja lumisateessa viime syksynä, sade ei oo selitys jäädä kotiin. Onko mitään coolimpaa kun juosta sateessa napit korvilla? NOUP

4. Väsyttää. No kohta ei enää väsytä!

5. On huono mieli/hyvä mieli. Jos on huono mieli nii onko parempaa tapaa parantaa sitä ku menemälä urheileen? ei oikeesti oo. Voi valita joko haluaa olla kotona ja esim juoda ja saada krapen ja olla kahta kertaa enemmän sad kun mennä hakeen super boosti päivää ulkoo ;)

6. Illalla pitää mennä bilettään, meikit menee. Noniin tähän ei ees tarvi sanoo mitään. TARAAAA priorisointi, priorisointi.

7. Ei oo aikaa. Herää tunti aikaisemmin ja tadaa problem's solved!

8. Vihaan lenkkeilyä. No tälläkerralla sitten jotain muuta. Maailma on täynnä valintoja, salille body pumppiin, sambaa, salsaa, paritansseja, balettia, koripalloa, uintia, pyöräilyä, you choose it!

liitytkö mun laiskuus jengiin, vai onko nää sulle kauan unohdettuja lauseita? ;)
Noni, nyt meen kyllä heinin kans skypettään eli siinä sitä taas oli, see you later alligaters