sunnuntai 12. toukokuuta 2013

I want to do something with him that's his first time. I'm going to look in his face when he tries ice cream. Every time he has ice cream for the rest of his life, he's going to see my fucking face.

Moi mun Hunajakilpparit! Hälsingars från kokkola! Oon taas bailattu (pylly paljaana) meneen 24/7 ja lähtö häämöttää ! MIIIIIH! Tässän on taas kerenny tapahtua yhtä ja toista ja oon jammaillu paikasta toiseen, mutta tällä kertaa kokonaan ilman stressiä! Siis miettikää, just going with the flow..
Perjantaina, käytiin maman kans syömässä mun vanhassa työpaikassa, jonne palaankin kesäks. Käytiin viime viikkojen kuumat perunat läpi ja syötiin myös kuumia perunoita ;D KÄKÄKÄ
Sen jälkeen menin Nahkiksen kans kaupunkiin pyöriin ja kun Suvi lähti töihin mä suuntasin studiolle moikkaamaan mun duo tyttöjä. Meillä on ollu tässä yks proggis SM-kisoja varten, ja voin sanoo, että nää tytöt jakso painaa kaks kokonaista tuntia, tuskin hengittämättä :) Orjapiiskuroinnista huolimatta ;) Näin myös mun vanhoja tyttöjä, joita aikoinaan koutsasin, ja voikun tuli hyvä mieli. Kyllä ne olikin kasvanu! Teillä on mun sydämmessä aina erityinen paikka, ja se mitä kaikkee me yhdessä koettiin sm välierä paikkaa myöten on kultaa! Terkkuja mun kullanmuruille! <3 ps. Mulla on vieläkin teidän antama koru kädessä joka päivä!!
Sitten mä ja mysteerimies lähettiin ajeleen, ja tehtiin kaikkee meidän basic juttuja mitä yleensäkin tehdään. Tänä viikonloppuna ollaan myös kämmäilty ihan kohtuullisesti as usually, mutta sitäkin enemmän ollaan hukattu kaikki. Onneks ei toisiamme. Mä en kerro kuka tää mysteerimies on, koska se on jännempää olla kertomatta. Kuitenkin!
Asiat jotka on ollu hukassa viime päivinä mulla ja Ju- eiku mysteerimiehellä:
-Pleikkariohjain
-Auto
-Parkkihalli
-Mun puhelin (ylläri)
-Kuski
-Pyöränavain
-ym

Viiminen pointti kannattaa kirjottaa ylös!!!! just in case. Mysteerimies älä suutu, että paljastin kaikille, että hukattiin meidän auto kahesti. Siis kahesti. Kokkolassa.
Löysin Drive leffan, joten mun ja mysteerimiehen illan suunnitelmat oli selvät. Ostin sen, vaikka mulla ei ois ollu varaa siihen. Niin joo ja kuumaperuna mikä on varmana jokaisen sinkkunaisen mielessä on, että onko tää mysteerimies varattu. Uskon, että mysteerimieheen on vielä mahiksia. Joten vinkvink! Ja miksi mä oikeesti mainitsen sen, on se, että mysteerimiehellä on suurempia suunnitelmia mun varalle ja tää on kosto siitä. Mysteerimies on päättänyt, että minä ja KONTIOLA mennään naimisiin. Lupasin yrittää ottaa kontiolaan yhteyttä facebookin kautta. Uskotteko, että se vois kosia mua parinpäivän facebook tuntemisen jälkeen? KÄKÄKÄ
Sitten katottiin lätkää. Kuva ei oo lätkämatsista, ihan vaan, että varmasti ymmärsitte. Mutta koska tähän väliin sopii kuva meidän tvstä halusin laittaa sen. Mä oon addictoitunut tohon 3D-teeveeseen. Mä uskon, että joudun varastaan sen tallinaan... Onko ideoita miten saan vietyä sen huomaamattomasti? Harkitsin muunmuassa piirtäväni pahvista samanlaisen korvaavan version, voisin laittaa äitin sinne sisälle puhumaan, luuletteko että huomais eroa?????? varteen otettava vaihtoehto..
Sitten käytiin daddyn kans ostaan mulle COOKBAKECAKE protskujauhoi joten nyt mäkin voin tehdä bansku lättyjen sijaan jotain muuta! Sitten tässä välissä tein pienen välikuoleman matikan kotitehtävien kanssa., kunnes Nahka-Albert sai suostuteltua lähtemään mut siiderille. No sehän passas!!!! Ne jotka ihmettelee kuka on nahkis, näätte sen yläkuvassa. Ihan varmuuden vuoks selvennykseks, että se on tuo vasemman puoleinen, jos menee sekasin... KÄÄKÄKÄKÄKÄ
No okei, en enää malttanu pintata tietoa mysteerimiehestä. Juhoan se oli. Kuvassa näkyy myös jouluomenasiiderit jotka oli menny huonoksi noin kuukausi sitten. Ne on legendaarisesti JOULUOMENASIIDERIT. Juho tuli niiden kanssa mun oven taakse viime jouluna, ja löi ne mun käteen sanoen "Sun on pakko olla mun kanssa uuestaa tällä lomalla, joten toin siiderit nii meidön pitää juoda ne yhessä". Tiesin siitä hetkestä asti, ettei saada aikaseks juotua niitä ennen kesää. Nyt toukokuussa, kuitenkin saatiin kiireet aikataulut sopimaan yhteen ja joulusiideritkin maistu. Käyneeltä jallulta maistu, mutta hyvää oli!!!!!1

Minä ja miss kokkola, eli Nahkis, eli Suppilo, tunnetaan myös nimillä suikura, suipula, simpula, sikkura, sukkula, suipero ja suuven.  Pelattiin juomapeliä, ja meillä oli erimielisyyksiä mitkä on rimmaavia sanoja. Seuraavat sanat tuotti hämmenystä: Itseasiassa en muista yhtään esimerkkiä! mutta esim raha rimmmaa sahan kans.
Mummun kukkia <3
Sunnuntaina syötiin maman (<3) kans aamiaista ja matkattiin toiselle mummulle. Jammailtiin pari tuntia yhessä koko perheen voimin. Mulla on maailman paras mama! Niin ja unohtamma myös mahtavinta daddya, joka siis saa kaiken creeditin tästä kuvasta! Kerrankin onnisutnu kuva meistä ! <3

Loppuun vielä sinkkunaisille:


SEE YOU LATER ALLIGATERS I LOVE YOU ALL HAVE A GREAT MOTHERSDAY ALL AWESOME MOTHERS I LOVE YOU ALSO YOU ARE THE BEST!!!!!!!!

-tarb