keskiviikko 8. toukokuuta 2013

I know exactly what I wanna say, but I just can't find the wordsEOEOOEOEOEOEEEOOO tiiättekö minkä ääni tuo on? Sehän on sen ääni termpaperista tuli tänää A! joka tarkottaa, että se on mun eka A ikinä kokoaniesta kurssita! EOEOEOEOEOEO!! Meidän piti siis esitellä se meidän parikyt sivunen termpaper ja saatiin palautetta ja arvosanat. Työ siis todellakin kannatti!!
The thing is, että taas on ollu ihan hitosti koulujuttuja ja välillä tuntuu niin mahottoman pieneltä niiden alla! mutta tääl sitä vaan porskutellaan. Tähän väliin pieni voitontanssi kurssi numerosta:

http://www.picasion.com/


Ballessa tänään tehtiin allegro sarjoja ja vihdoin nautein niistä: Tehtiin balanchinen tyylisiä New York City ballet keskilattian liikkuvia sarjoja, oli tosi hauskaa! Mä niin tykkään tosta hommasta! Oli super mielenkiintosta kun luen nyt sitä Gelseyn kirjaa, nii ajatella, että Gelsey on saattanu itekki jammaila samoja sarjoja.

Tää kuva on omistettu mun parhalle kaveripojalle Juholle. Otin kiinnostuskiikarit mukaan tanssisalillekkin. Otan ne mukaan suomeenkin.

Muuten, mä oon diagnosoinu ittelleni post-it-syndrooman. toisin sanoen mulla on post-it-disease mikä tarkottaa seuraavaa. kaikki alkoi ihan viattomasti puolivuotta sitten kun rupesin kirjottamaan asioita ylös keltasille post-it lapuille. Pian huomasin että OHNO näistä on oikeesti apua! pikkuhiljaa rupesin kirjottaa kaiken ylös: kauppalistat, päivän agenda, reseptit, koulutehtävät, muista sitä, muista tätä. Äsken havahduin kun kirjotin ylös mitä kaikkia aiheita pitää käydä läpi suvin ei khei ei nahkiksen kans jokapäiväisessä tärkeässä business puhelussa. Se on siis post-it syndrooma, ja juttuhan on nyt se, että tälle ei oo tulossa loppua.... :D

Pidin yks päivä tässä salaattitortilla bileet.


Oon muuten huomannu, että oon kauhee multitaskaaja. Aikoinaan kun yks meidän proffista kysyi, että osaatko multitäskätä mulla oli kaks kysymystä päällimäisenä mielessä. A)Mitä hittoo on multitäskääminen ja b) en tosiaan osaa. No okei, tuo toka ei ollu kysymys mut silti! Nyt oon kuitenkin saanu selville, että mä saatan kuunnella musiikkia, olla facebookissa, katto sinkkistä ja siivota sekä tehä ruokaa samaan aikaan :D
Oon huomannu myös muuta. Että oon oppinu tekee yksinkertasia kotisivuja. Ylä kuvassa, mä koodaan. Taidan vaihtaa alaa, on meinaan sen verran jännää hommaa!

Mii! nyt lähden näiden kans kiitään tästä!
Hola amigot!