torstai 9. toukokuuta 2013

Don't chase people. Be you, do your own thing and work hard. The right people who belong in your life will come to you and stay.

Istun economian luennolla ja täällä on jotain hiton delttoja koko blackboard täynnä. Mikä ees on deltta?
Nyt ei oikeen ajatus kulje, johtunee ehkä siitä, et jäi nuo viime yön unet vähä vähälle. En siis ollu missään bailaamassa, ei me kuitenkaan niin hulluja täällä talsussa olla. Juon atm normi redbullia, mutta ei ollu muutakaan joten oli pakko ottaa. En juo koskaan normi redbullia!! :D
Tästä välistä oli pakko deletoida tekstiä minkä oon kirjottanu liian aikasin economian tunnilla koska, siinä vaan ei ollu päätä eikä häntää! economian luennot on laittoman aikasin.Oon täs ny ihan kahen vaihdella lähtisinkö takasin vanhaan kaupunkiin moikkaan kavereita, vaikka vasta tulin tyttöjen kans kattoterde kierrokselta, vai jäisinkö pakkaan... Tuo pakkaaminen kiinnostaa niin hitosti niinku aina! :D kokkolaan tuleminen sen sijaan oikeesti kiinnosta! Äsken tuli ilosia uutisia. Mut tulee hakeen huomenna lentsikka asemalta joku kiva, enkä yhtää malttais oottaa!
 photo DSC_9106_zpscf19d6d1.jpg
 photo DSC_9116_zps5d549cb1.jpg

Tää päivä saa kympin niinku yhestä kahteen asteikolla. Tänään heräsin oikeesti hyvän (vaikka lyhyen) nukutun yön jälkeen, aurinko paisto, mittari näytti 20, mentiin terdeileen, puhuttiin tyttöjen kans taukoomatta ym. Hymy vaan on valunu mun kasvoille ja on kestänyt koko päivän ja korvissa on soinut seuraavat kappaleet:

Vihdoinkon tuntuu et osaan elää hetkessä. Oon tässä hetken mennyt ihan täysin näppituntumalla kaiken suhteen. Oon perustanut mun jokaisen päätöksen siihen, mikä tuntuu sydämessä oikealta. Kuulostaa kornilta, mutta se tehnyt musta iloisen. Loppujen lopuks, eikö se oo täällä tärkeintä?

Puhuttiin äsken just puhelimessa, että kyllä sitä onkin ruvennu arvostaa ihan täysin erilaisia juttuja nykyään. Tärkeys listan kärkipäässä ei todellakaan enää oo olla bilehilein of all, vaikka onhan ne opiskelija bailutki kivoja. Kaikki sellanen pakkojuominen on jotenki unohtunu ja se tuntuu hyvältä. Tuo ajatus on nykyään täysin vieras mulle. Lisäks aion toteuttaa tällasta diippii elämänfilosofiaa, koska tää päivä taas on osottanu yhtä ja toista :--D: Don't chase people. Be you, do your own thing and work hard. The right people who belong in your life will come to you and stay.


KÄKÄKÄ nyt on taas viikon diippisetit hoidettu see you next time and good night Tallinn!!!