keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Born to lose, live to win.

Asiat tärkeysjärjestykseen  ja ihan ekana virallista tiedotusasiaa... Imuri on nyt nimetty ja nimeksi tuli LEMMY! aika makee nimi eikö? perustelut voitte käydä tsekkaamassa täältä.  


Tänään mielessä on pyörinyt
- Miten normal good eroaa giffenistä
- Mikä on normaalia
-Onko normaalia olla onnellinen nyt
-Miksi lenkki luisti niin hyvin tänään
-oltiin Idan kans ihan hakoja ranskan suullisessa tentissä, opeki kehu het taivaisii meidät! :D
-Onko normaalia fiilistellä sitä koko päivän

Ja sitten silmät on myös pyörinyt tänään aika paljon päässä!

Join eilen teetä, kuuntelin sika hyvää musiikkia (Carla Brunia, Norah Jonesin ja uusia löydöksiä) Ja hetken oli tosi hyvä olla. Kattelin ikkunasta laskevaa aurinkoa ja tallinnan kattojen ylle ja fiilistelin vaan sitä hetkeä ja baletin jälkeistä tunnetta. Ostin eilen myös kukkia itelleni. Tai no okei, en ostanut, otin tosta pihalla olevasta puusta salaisesti ja ryntäsin sisälle äkkiä hissiin ja harhautin vielä niitä poistumassa väärässä kerroksessa 8) voitte kutsua mua mestarietsivä basilhiireks.Tästä päivästä piti tulla kamala ja itkuntäyteinen. Ei vaan tullut. On ollut taas sellanen ilmastonpuhdistus päivä ettei toista. Mulla on tässä jo aika kauan ollu sellanen huono ihminen syndrooma ja tosi huono omatunto jostakin asioista mitä tein kaks vuotta sitten. Tänään ne kaikki laukes ja nyt sydäntä ei paina enää mikään! Oon tääki emäntä vähä höpsö ku sellasia mietteitä kantaa sydämessään kahen vuoden takaa! :D Kun yhtäkkiä asiat mun pään sisällä selvis meinasin melkeen pyörtyä onnesta :--)

Noniin ja sitten tähän päivään. Nyt on päivän luennot ohi. Helkkari istun täällä lukusalissa ja kirjotan teille vaikka pitäis lukea huomiseen tenttiin :D WHAT IS WRONG WITH ME WHY DO I KEEP DOING THIS TO MYSELF!!! :D huomenna kaduttaa, mutta oli pakko tulla morjenstaa mun kilppiksiä! Ehkä hyväksyn nyt asiat, että micro kutsuu mua joko nyt tai ens yönä, joten taidan sittenkin valita nyt. Niiijoo ja yks asia on ihan kokonaan unohtanut mainita täällä blogissa APUA!! Täällä on lämmin ja kesä!!! KÄKÄKÄ

Järjestettiin äsken pieni kohtaus täällä lukusalissa. Tänne lensi amppari ja se selvästi aisti sallan pelon ja alko kiusaamaan sallaa, lentäen sen muistiinpanoihin. Sallan hysteeria levis muhunkin ja oltiin kun kaks elefanttia jotka pelkää hiirtä. Sinkoiltiin edestakaisin paikoillamme ja mä yritin kerätä rohkeutta, että voiin niitata sen pahuuden kropallistuman. Lopuks apuun tuli lukusalin valvoja ja toinen (ehkä luennoitsija?!) ja pelasti meidät tältä kauheelta pahuudelta. Ampiainen on nyt niitattu "It's not going to kill you, you stared at like it is going to be a freaking funeral" saattelemana.

ps. Otin teille lukusalissa tällasia sensuelleja kuvia, Tää ensimmäinen on omistettu sille ketä sano mua fiksun näköseks lasit päässä. Tämä kuvan avulla todistan toista.


Talk to you later alligaters 8D