maanantai 15. huhtikuuta 2013

The reason people find it so hard to be happy is that they always see the past better than it was, the present worse than it is, and the future less resolved than it will be.

Term-paperin tekeminen menee samaan sarjaan seuraavien asioiden kanssa

-Räntäsade
-helkkarinmoinen tuuli
-pahanhajuinen hengitys
-ahdistus
-nötkötti
-kanakeitto
-Taylor swith tai sift tai switfhhso  en tiiä, mutta en tykkää
 hitot mä mitään käy salilla, mutta kyllähän jokaisella  ihmisellä nyt pitää cooli proteeini sheikkeri olla! Olin niin kauan liekeissä tästä, että katoin protskujauhojen hintoja. Päätin että saatan ehkä laianata muutaman kupillsen isiltä ku tuun käymään.. vink vink!

En oo oikeen saanu nukuttua viime aikoina hyvin. Hassua kun ei edes päivisin tule uni! Saattaamaybemightbe johtua perjantaista kuka tietää :D Oli muuten aika lämmin kevätsade sillon!

Huomenna meillä on student etrepreuner kurssin koe, eli käytännössä esitellään meidän bisnesidea kokonaan, joten wish me luck! Niin joo ja se wordi ei oo enää tyhjä! mutta ei se kyllä viellä oo täynnäkään :D

Tänään oon ollu 10-17.15 yliopistolla tulin kotiin ja katoin danincg in the rainin (en oo enää kultturellisesti syrjäytynyt) ja tehny kaikkia koulujuttuja. Päätettiin Sallan kans et mennään tällä viikolla johonkin kivaan paikkaan viinilasillisille, en malta oottaa!

Noni hunajakilpparit, that was it so see you later alligators!!