sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

THE PLACE BEYOND THE PINES

SIIS NYT ON SELLANEN SITUATIONI, ETTÄ ON PAKKO KIRJOTTAA CAPSI PÄÄLLÄ!!!! TULIN ÄSKEN LEFFASTA, menin sinne siis aika randomina, niinku meen aina, etten tiiä yhtään mitä leffaa oon menossa kattoon. Selailin tossa päivällä solariksen hakemistoon ja siellä oli joku the place beyond the pines Pääosissa Ryan Gosling ja Bradley Cooper, katoin 10 sekuntia traileria, jaa joku draama, ihan mukiin menevät näytteliät mäpä meen kattoon vaikka tuon -asenteella. No mulla ei siis ollu hajuakaan mistä se kertoo ja kun ruutuun läjähti jotain moottoripyöriä niin olin jo ihan "IMMA OUT OF HERE" ja mielessä vaan tuikki blue valentinen tylsät kohtaukset (sama ohjaaja kyseisellä leffalla).

No meni hetki ja ymmärsin, että hitto tää voikin olla hyvä. Leffa kesti yli kaks tuntia pitkästi ja tossa vaiheessa normaalisti kipristelisin ympäri tuolia ja valittaisin kuinka monta kohtaa leffasta ois voinu ottaa pois. Tuosta elokuvsta ei ois voinu ottaa yhtäkään kohtausta pois. Jokainen kohtaus puhui ja jokaiseen kohtaukseen oli panostettu. Se oli TOSI elämän makuinen ja paras elokuva mitä oon koskaan nähnyt tai tuun näkemään. Ja jos jollakin on jonkulainen käsitys, että tää on joku hömppä elokuva nii, ootte väärässä.
Voin sanoo, että Bradley Coopperi laitetaan hieman isoihin saappaisiin ja se myös täyttää ne.

Itkin ja nauroin koko elokuvan, ja kun valot laitettiin lopuks päälle, teki mieli mennä sinne penkin alle piiloon kun itketti vieläkin... :D Noni tässä nyt tulee vielä vähän hehkusta (älkää kattoko näitä, jos haluatte yhtä yllättävän elokuvakokemuksen ku mä sain!)en keksi mitään vikaa koko elokuvassa. Ja niin, no Ryan ja Bradley ja muutama muukin löysi tiensä vihdoin mun sydämeen tän elokuvan myötä. Että jepjep mäkin oon siis menetetty tapaus!!
En tiiä kuinka paljon katotte Jenna Marbles videoita (jos, että tiedä mikä se on, menkää nurkkaan häpeämään!!!!!, tai vaihtoehtoisesti kattoon heti niitä youtubeen) Mutta ootteko nähny kofeiini videon? Mulle kävi tänään vähän samanlainen juttu kun innostuin noitten vitamiinien kanssa. Otin beetä, deetä, ceetä, magnesiumia, ja monivitamiineja. Eli toisin sanoen, homma karkas vähän lapasesta. Sitten tein mun psykologian term-paper kirjoituskohdan melkein loppuun, lähdin lenkille ja olin vaan constantly IT FEELS SO GOOD! fiiliksellä..Tässä kuvamateriaalia sen jälkeen kun olin ottanut vitamiineja:

Image and video hosting by TinyPic

 melkeen mahtu koko tyttö kuvaan :-D

Eilinen balettitunti meni nyt vähän miten meni, eli huomas kyllä että oli jääny tunnit tällä viikolla vaan kahteen koulujuttujen takia. Mä oon en oo kyllä yhtään oma itteni jos en oo vähään aikaan urheillu oikeen kunnolla. Ennen tuntia pyörin kaupungilla päämäärättömästi ja arvatkaa mitä ostin. Siis olin taas varmaan huumattu tai jotain, eli en ollu urheillu kunnolla kun olin jotenkin ihan poissa tolaltani. Tässä se siis tulee:


Image and video hosting by TinyPic Joo eli niinku mitä helkkaria?!?!? Se on liitutaulu. Sen nimi on nykyään Ryan Gosling. Nimesin sen äsken. Tulin balettitunnilta pois ja olin vaan sillee, että whatta heck I supposed to do with this...No uskokaa tai älkää, tänään tosta kuitekin oli apua kun tein termpaperia, eli kaikki on parhain päin!

Tein tänään kaikkia sellasia asioita, mihin mulla ei yleensä oo aikaa. vaeltelin vaan kaupungilla päämärättömästi ja pysähdyin kai liian pitkäksi aikaa tuijotamaan jotain keski-ikäistä miestä joka kyykki vesilätäkön päällä. Katoin, että mitä helkkaria se tekee, kunnes se lopulta varmaan aisti mun WTF olemuksen ja tuli mun luo ja rupes esittelemään sen kuvia mitä oli ottanu kaupungista, kun se heijastui siitä lätäkön kautta. Aika makeita kyllä kieltämättä oli! :) Jotenkin sekin piristi päivää, et joku oikeesti tekee vielä tollasta, vaikka olikin ihan pieni juttu.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Ois niin paljon kaikkia kuvia ja kerrottavaa, mutta nyt luomet ihan valuu kiinni, jääköön ens kertaan. Hyvää yötä hunajakilppikset!