tiistai 23. huhtikuuta 2013

The inside of your mind must be a terrible place

Hyvää viikonalkua kaikille hunajakilppikset! Eilen mulla oli kello pärisemässä 6:00, että kerkeen kaheksas matikan luennolle ja käydä lenkillä. No heräsin 8.00 ja siinähän oli heti viikko pilalla. Ja koko seuraava ajanjakso jouluun asti. However, huomasin, että kappas mun pitääkin vasta 10:15 skolee. VOI sitä ilon määrää, nyt on vähintään ens pääsiäisee asti tää onni! Juoksentelin superhymy päällä kaheksan jälkeen lenkillä, ja hitto miten hyvä aamu on oli. Rupeen harrastaan tätä useemmin. Vanha ystävä arska on palannut taas kuvioihin, ja oon saanu ihan jotain ihme buusteja päivään. En osaa päättää kumpi on creepympää mun juoksentelu superhymy päällä vai se, että suu liikkuu jokaisen kappaleen tahtiin:D
 Tänään lampsin ympäri kaupunkia tällasissa vaatteissa. Ja tiiättekö niitä evil katseista? mä sain mun ensimmäiset evil katseet ikinä täällä! Tää ei oo muutenkaan ollu mun päivä yhtään ois ehkä pitänyt jäädä nukkuun vaan kotiin. Tai no, tää on ollu enemmänkin niin outo päivä, että halusin kyllä kokee tän. Mutta mua helpottaa tieto siitä, että juholla oli vähintään yhtä outo. :D Mind connection!

Nojoo, however, niihin evil katseisiin. Kävelin suojatietä pitkin meidän kouluun aamulla ja joku auto pysähty mun viereen. Ikkuna rullautu auki ja jotain venäläisiä miehiä huutelee venäjäks jotain. En kyllä tiiä oliko se hyvää vai huonoo, kun on vähän venäjän opinnot kesken, mutta aksentti oli aika rankka. No jatkoin päättäväisesti eteempäin. No tää ei ollu se evil juttu kuitenkaan! VAAN :D lampsin meidän luennolta pois ja sain yhdeltä tytöltä nätin katseen ylhäältä alas ja alhaalta ylös. Kun katse kohdistui kenkiin silmät meni pyöreeks ja sitä ilmettä oli vaikee lukea BELIEVE ME!. Tää ei siis oo liiottelua vaan jantteri joka oli mun kans käytävällä näki tän myös :D Uskon, että näissä kengissä asuu jonkunlainen pahuus, mut nää on mun lemppari kengät!!! Nyt kuvaa kengistä, saanko esitellä tässä pahuuden alku ja sielu:

Kattokaa nyt kui makeet!! Ja nyt vielä lähikuva samoista kengistä::D TADAA! eikö oo aivan shokeeravat? siis pinkit ja korkkaritkin vielä! There must be  some evil spirit in them.. En malta oottaa mun ja kenkien huomisia yhteisiä kokemuksia. Enhän mä voi enää niitten käyttöö lopettaa kun kerrankin tulee näin monitoimisia päiviä.KÄKÄKÄKÄ Koettiin noiden kenkien myös mm. ventovieraan avautuminen mielenterveysongelmista, kaupan hälytysporttejen soiminen sisään astuttaessa, kohteliaat miehen alut rimissä ja liikaa ajattelua!

Päätin, että huomenna oon ajattelematta yhtään mitään, koska oon ajatellu jo aivan liian monta päivää ja liikaa. Just going with the flow..

Sitten illan balettituntiin.. Ajattelin, että automaattisesti koska koko päivä oli mennyt penkin alle, luultavasti baletti myös menisi. No kaikki meni ihan hyvin diagonaaliin piruetti sarjoihin asti. Mulla on nykyään siis aina kärkkärit kaikilla tunneilla päällä, ja meidän opettajan piruetti sarjat on tosi monimutkasia ja hankalia mulle kärjillä. Kun kuulin sanan "piruetit" ja "diagonaali" ajattelin, että NONI EIKÖHÄN OO AIKA NOLATA ITTENI TAAS TÄLLE VIIKOLLE. No, mut laitettiin menemään ekana ja ensimmäisen kasin jälkeen en tienny oisko pitäny nauraa vai itkeä. Toivon vain hetkee millon pääsen pois siitä. Näytin varmaan possulta jolla on baletti tossut jalassa!! Mutta sitten kuulin opettajan kannustuksen "SPOT SPOT ATTACK ATTACK BETTER" ja päätin, että se on nyt tai ei koskaan. Ja PADAM kokonainen sarja ilman horjahtelua!!! ois tehny mieli tanssia voiton tanssia!! sitten loppuun sain vielä "GOOD" sanan, ei ollu itku taas kaukana kuulkaas, tällä kertaa ilosta. Muutenkin heti kun astun akatemialle sisään, sieltä huokuu sellanen hyvämieli, että oksat pois. On se vaan jepa paikka! <3
Nonii hunajakilppikset, ois ollu paljon asiaa (esim millä hakusanoilla blogiin on päädytty, mutta next time sit, koska nyt keskittyminen jotenkin harhailee alexander petrovskyyn) Joten nyt adios amigos ja alligaattorit nähää ens kerralla!