sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

puu nimeltä haades

Mulla on ollut jo pitkään rakas elämänkumppani mun rinnalla ja sillä on yhtä kuninkaallinen nimikin kuin kuuluukin. Se on bonsai puu haades! Mä oon maailman huonoin hoitaan kasveja, mutta haades on poikkeus, koska se vaan jotenkin aina selviytyy kaikista mun töppäilyistä huolimatta. Sen takia tää postaus on omistettu kokonaan sille (ainakin melkeen)

Oon siis niin hyvä puutarhuri, että mulla kuolee kaktuksetkin. Viimeisin katkus mikä mulla oli, onttoni sisältä päin. Siis se oli ihan ontto loppujenlopuksi. Oli itkun paikka kun suvin eli nahka-albertin kans se kerran löydettiin kuolleena mun tietokonepöydältä. Se oli traagista. Eli omena on tainnut pudota toiselle mantereelle, tai ruotsiin tässä tapauksessa, koska mun mummuhan on ollut kukkakaupassa töissä! muistan aina kun iskän kans ostettiin mulle purkkapallo ja sitten mummu halkasi sen sellasella isolla veitsellä kun oltiin käymässä kukkakaupassa. Good old times !!! (tara 4v)

Mutta takaisin haadekseen. Rakas haades, on selvinny jo kun isienpäivänä sen hylkäsin täysin oman onnensa nojaan tallinnan kotiin muutamaksi päiväksi. Se selvästi kosti, koska sillä ei ollut yhtään lehteä enään jäljellä kun palasin. Kuitenkin, kun haades se on, se selvisi kunniakkaasti siitäkin yli, kunnes taas stressin takia tiputti kaikki lehtensä kun vein sen suomeen (kaulaliinaan käärittynä!!!!) ja se matkusti vielä koko matkan etupenkillä! joten haades on myös aika bitch.

No nyt lähdin käymään suomessa ja annoin tarkat ohjeet miten haadesta tulee kohdella. Nyt kuitenkin kävi näin, että kun palasin ei haadeksella ollut enää lehtiä. Olin hyvin loukkaantunut, ja päätinkin kostaa haadekselle olla kastelematta sitä kokonaan. Tulin toisiin ajatuksiin koska en ole paha ihminen. Kastelin äsken haadeksen. Toivon, että se antaa vielä mulle anteeks.  Ja nyt siis kuva haadeksesta eiliseltä illalta: Käytiin eilen dublinersissa syömässä ja siellä yleensä on tosi hyvää ruokaa. Vastoin kaikkia odotuksia ruoka oli pahaa ja kylmää ja tarjoilia otti multa vielä euron enemmän mitä kuitissa luki. Ärsyttää vieläkin!!!! Tänään heräsin aikasin ja tehtiin tyttöjen kans meidän student enterpreuner project loppuun. Ihanaa kohta sekin kurssi on ohi :) kyllä tästä vielä selvitään hengissä!
Sain yhden linkin mistä pystyn kattoon suomen kanavia teeveen kautta, joten nyt on niin jännät paikat satuhäissä, koska ilmeisesti Henna on perunut keikan häihinsä, mutta bändi on silti tulossa! aika jännää (maailman huonoin ohjelma)  tere hapukoorit!