perjantai 12. huhtikuuta 2013

missä on ne illat kun tuntuu ettei haluaisi mennä ollenkaan nukkumaan

Niinku te jotka mua instassa seuraatte saatoitte huomata, että mä oon jotenkin ihan elänyt lauantaita tänään. Onneks Jacob kuitenki herätti mut siihen, että nyt on perjantai vasta! Onneks onkin, koska muuten saattais aika loppua aika näitten kaikkien juttujen kanssa kesken. Tänään on ollut ihan erilainen perjantai kun mun muut PERJANTAIT yleensä on. Aamulla heräsin ja lähdin postiin hakemaan yhtä pakettia, sitten suuntasin kaupunkiin syömään von kraaliin ja sen jälkeen menin vielä yhteen ihanaan kahvilaan tekemään vihdoin sitä psykologian term-paperia. Tajusin yhtäkkiä että mulla on enää pariviikkoo aikaa saada se valmiiks! HUPS!!

Oli muuten outoa kävellä vanhassa kaupungissa näin päiväsaikaan. Se on mulle paljon tutumpi öisin :--D Pitää kyllä ruveta harrastaan tätä vanhassakaupungissa käyntiä, se on kyllä niin ihana paikka! Aivan niinkun tekis aikamatkan jonnekkin 1800  luvulle. Kaikkialla on niiin nättiä. Ihanan erilainen päivä ollu :) 

Von kraal oli ihanan tunnelmallinen paikka, ja palvelu oli ystävällistä, mutta hinta-laatusuhde ei ollu mun mieleen. Salaatti minkä söin oli tosi hyvää, mutta aivan liian pieni. Se olis riittäny mulle jos olisin käyny eka vetään pedessä aura-lehtipihvi annoksen :--D Joten kotiin päästyäni tein sitten ruokaa :D! Niin ja psykologiaa sain aika hyvin tehtyä, mutta vielä on matkaa loppuun asti.. Tässä muutamia kuvia aamupäivältä:

Nyt mun on pakko rientää balettiin ja sen jälkeen mennään light-rimpsalle. Ja tää ei tarkota että juodaan light juomia vaan sitä ettei tänään taideta vetää pohjanmaan kautta! :) moro hunajakilppikset!