perjantai 26. huhtikuuta 2013

Just remember that sometimes, the way you think about a person isn't the way they actually are.

Ihanaa, että luennot tältä viikolta on ohi. Mutta se ei toki tarkota sitä, ettei mulla olis kauheesti kouluhommia, mutta en anna sen haitata menoa. Ensimmäiseen kertaan pitkään aikaan en aikatauluta koko mun viikonloppua, vaan teen niitä hommia sitte kun tuntuu. Viime viikolla oli siis niin enkun, economian kuin ranskankin tentti, ja nojoo torstai aamuna meno näytti sitte lähinnä tältä:
Image and video hosting by TinyPic


Kuten kaikki tietää ens viikolla on vappu, ja kaikki taiskin lähtee nyt torstai iltanan takaisin suomeen, joten mä luulen, että oon vähän yksin kaikilla luennoilla. Tai siis suomalaisista. Tein tästä teille havainnolistavan kuvan ihan vaan näyttämään konkreettista ja fatkoihin pätevää tilastotietoa:

Tässä siis kuva ennen kaikkien lähtöä, esim viime maanantailta:
Image and video hosting by TinyPic
Pallot siis esittää ihmisiä. Ja tajusitte varmaan että tuo kuningas tuolla pääpöydän takana on meidän lecture KÄKÄKÄKÄ

Ja tässä kuva ens tiistailta:
Image and video hosting by TinyPic
nii, että aika hiljaselta näyttää meinaan..


No tämän faktan unohdettuani, oon puhunu tänään kaikkien ihmisten kans puhelimessa jakaen mun päivän superhetket. Juhon kanssa kuitenkin meillä oli kaikista mielenkiintosimmat aiheet läpi päivän. Puhuttiin muunmuassa:
-kuivalihasta
-autojen renkaiden vaihtamisesta
-mun otsarypyistä

Juotiin myös juhon kans aamukahvit. Tai no juho näyttää juovan olutta....
Image and video hosting by TinyPic
Tein myös tieteellisen kokeen kuinka moni ihminen vastaa mun hymyyn. Taustatietoo: ulkona satoi vettä ja jokaisen ihmisen naamalla oli monistettu "THIS IS SHIT" ilme. Koe osottautui aika hauskaks, koska joidenki ihmisten ilmeet oli aika priceless. Olisin tehnyt myös tästä havainnollistavan kaavion mutta siitä ois tullu aika tylsä: Yks ihminen vaan hymyili takas, muut, suurimmaks osaks kattelivat muualle vaivaantuneena. Se yks ihminen oli joku nuori businessmies... :D

Tulin äsken baletista, ja pinkkien paholaisten takia oli pakko teipata vähä varpaita. Mä en teippaa koskaan mun varpaita joten pitihän tää nyt ikuistaa, joten napsasin tanssiakatemian pukukopissa kuvan! Ja sovitaan vaikka, että tää toimii hyvänä esimerkkinä nuoremmille, että älkää hyvä ihme käpristelkö niitä varpaita ku ojennatte nilkkoja, jos ette halua yhtä rumia vasaravarpaita ku mulla! Nää niin koituu mun kohtaloks ja on ihan sika rumatki vielä! Niitä joita ällöttää varpaat än-yy-tee-nyt silmät kiinni... tai no, tais olla jo liian myöhästä..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
LOPPUUN VIELÄ
on aika niille faktoille, miten Stolen Kissessiin on päädytty ympäri maailman. In the other words, tässä siis niitä hakutuloksia millä mun blogiin googlen kautta on päädytty. muutama viimeisimmistä ja parhaimmista catcheista siis:

Antti Reini on niin hot

...Ja KABOOM joku muukin huomasi sen! Olen siis toisin sanoen saanut kilpailijan. Pidä varasi t.kynsin-hampain-antti-reinissä

liibalaaba
Siis mitä, googlettaako joku oikeesti liibalaabaa? Kuka tämä mystinen diskomies on, jos pitää googlettaa liibalaabaa, pitäisköhän mielummin keksiä vaikka joku kunnon harrastus? :)

ota mut syliin, pitele postaus
Well, toivon, että tällä ei oo mitään tekemistä sen faktan kanssa, että joku on tulossa tähän blogiin.. :D tai no toisaalta, kaikkihan tänne on tervetulleita! (ei ihan kuitenkaan)

farkkupaita hm 2013
Jep, täällä on. Niitä saa myös muista kaupoista!

kärkitossublogi
... or not

tara juliaana blogspot stolen kisses
JUST IN CASE hela litania, toimii, ainakin löytää ekalla perille!

balettihullun blogi
Nojoo, myönnettäköön.

Ja tättätädää tämän kerran titteli menee pitkän kamppailun anttireinin ja liibalaijan välillä lopulta AA-ÄR hakutulokselle, onnea! Image and video hosting by TinyPic