lauantai 6. huhtikuuta 2013

I remember you well in the Chelsea Hotel You were famous, your heart was a legend 1. Mulla on kauan jo ollut hakusessa uus meikkulaukku, eikä sopivaa oo oikeen sattunut kohdalle. No eilen käytiin stokkalla hengailemassa ja näin tän ihanuuden. Oli pakko saada! ja mä niin ansaitsin sen!
2/3. Mun notebookki jonka kans oon kulkenu jo kauan aikaa paikasta toiseen :-)
4/5. Random kuvia torstailta
6. Meidän käytännössä katsoen alakertaan on tullut joku uus sushi mesta, ja niinkun kaikki tietää sushi ei oo mitään mun herkkua, mutta käytiin tuolta hakeen eilen california rolsseja (ainoot mitä voin sietää) ja hittovie oli kyllä parasta sushia mitä oon koskaan syöny! Ja kattokaa tota inkiväärien määrää mikä tuli mukana. iiiiiiso plussa (-:
7. Jääkiekko varpaat ja ballerinan vasaravarpaat :-D