sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

I heard that Monday through to Sunday there's a good chance that it's raining, so let's chill all night and stay inside the bubble that we're making

Noni sinne se taas murunen meni, ja suruhan siinä nyt tulee puseroon! Oli hirveen hauska viikonloppu, rentoiltiin, rimpsailtiin, shoppailtiin ja juteltiin. All in all aika perfect kokonaisuus.

Kattelin tosta ikkunasta ulos rillit päällä ja hitto mikä kolme dee -efekti! Mullahan on siis rillit, eli rillimato ilmoittautuu. En vaan koska käytä niitä, ja ei mulla kauheesti tehoja oo, mutta hitto tätä mun hajataittoa! Siis en tajua, näättekö te kaikki rillittömät näin hyvin kaikki etäisyydet normaalisti?? Olin vaan äsken silleen wow mikä kolmedee efekti! elämän pieniä iloja meinaan! (se miltä  näytän rillit päässä ei ole elämän pieniä iloja)

No mutta viikonloppuun takasin. Unohtu ihan mainita meidän urheilusuorituksista joita tehtiin viikonlopun aikana. Ne koostui suurimmaksi osaksi ruokakassien (juomakassien) kantamisesta ja lauantaipäivän siirtymisestä sohvalta/lattialta jääkaapille ja takaisin. Kummatki otti myös coopperiajan youtube videoiden vaihtelusta.

Nyt makaan olohuoneen lattialla (karvamaton päällä) ja äsken söin mun uutta lempiruokaa eli rimin pakastenugetteja. En tajua missä oon eläny kun en oo ennen maistanu näitä, mutta uskon että mun pitää seuraavan kerran pyytää näille kotiin kuljetus. Taaskaan kuvaa nugeteista ei varsinaisesti ole koska söin ne niin nopeesti, etten kerennyt ees kuvaa miettiä. Huomenna palaan takasin salaatti linjalle, että mahdun vielä tallinnalaisten bussien superohuista etuovista sisään. Käytän aina etuovea, en tiiä miksi.

Alotin myös ensivuoden kursseista stressaaminen jo hyvissä ajoin kun lauantai aamuna yksi vanhempi opiskelija yliopistolta valaisi kuinka vaikeeta jotkut kurssit tulee oleen kakkosella. Ajattelin stressata nyt jo etukäteen niin ei sitten kesän jälkeen enää tartte. Mutta nyt en yhtää jaksa stressata, koska tässä lattialla on aika hyvä olla.

Koska tän illan jälkeen mun pitää taas alkaa elää niinku normaalit ihmiset ja lopettaa tää lomailu, yritän pitkittää nukkumaan menoa. Tai oikeestaan ainoo syy siihen, että yritän pitkittää nukkumaan menoa on ne hyvät nugetit joita en voi syödä ennen ens viikonloppua. Uskon että syön salaa iteltäni pari (pussia) kuitenkin.

loppuun vielä kuvia viikonlopulta, jonka luultavasti pysyy mun sydämessä maailman loppuun asti!


ei mitään pelättävää, se on vaan tara lauantai iltana blankkaamassa kenkiä kun bussin lähtöön on vaan viis minuuttia!


And cups of tea, just you and me, it all feels like it's written