tiistai 9. huhtikuuta 2013

Constriction versus Felicity

Mulla oli äsken vähintään 1000000 välilehtee auki ja wordi almost tyhjänä. Tulin baletista ja suoritin korkkarijuoksun maailmanmestaruus tittelin ajalla 3min balettistudiolta bussiin ja matka sisältää tietenkin jyrkät portaat! Nice say I!  Nojoo, kuitenkin takasin siihen almost tyhjään wordiin. Laitoin sen äsken kiinni, ja toivon, ettei se tuu kummitteleen mun uniin. Mun unissa on kummitelu lähinnä viime aikoina ihan ihmeeliset asiat, osaappa nyt unia lukea!

Tänään oli viltsun synttärit ja olin hakenu sille special aamupala värkit ja nousin aikasemmin tekeen breakfestin sille, sitten annoin sille mun lahjan ja vein vielä sen vapiaanoon. Toivottavasti on ollu mukava päivä :) Nyt se on reeneissä. Takasin taas siihen almost tyhjään wordiin. Sen wordin pitäis olla täynnä mun psykologia tekstiä mutta ei oo, ja nyt se on vielä kiinnikkin. Ja aion muuten tämän illan sen pitääkkin kiinni! tere vaan, koska tää on mun eka kerta piiiiitkään aikaan et mulla on aikaa lukea blogeja rauhassa, ja kattoo teeveetä. Mikä autuus! Nyt siis niiden pariin! :) tässä vielä muutamia vanhoja kuvia:

Hyi kauhia mikä hävytön kuva täällä herranjestas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Noniin saanko esitellä, tässä kokoelmani stressin ja hermoisudeen poistoon: da vitamins: ja kyllä lähtee! stressittömyys ja koulumotivaatio? ei oo näkyny täällä. Mutta kohta näkyy ku vedän nupit kaakkoon :-D